Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50 polskich złotych

co to jest wykład monograficzny?

Polecane posty

Gość 50 polskich złotych

jutro mam 3 godziny zajec z tego a nie wiem nawet co to :P

Gość do pszedszkola.
o jednem.

Gość 50 polskich złotych
ok a jakies szczegoły mądrale?

pan doktor opowiada jakiś temat, a studenci grzecznie słuchają, czasem pan doktor może puścić listę, jak będzie mało studentów, ale i tak może sobie ja podetrzeć dupę:P

Gość niektóre uczelnie
na niektórych kierunkach urządziły cos takiego jak wykład monograficzny, który jest wymagany do zaliczenia semestru. Na takim wykładzie w przeciwieństwie do wykładu kursowego (choć też niie zawsze) wymagana jest obecność. podsumowując- tak jak ktoś napisał wyżej można to nazwać zapchaj dziurą.

u mnie wyklady monograficzne zawsze byly obowiazkowe, sprawdzano obecnosc a na koniec robiono zaliczenia ktore wygladaly jak normalny egzamin, czyli wszyscy musieli sie uczyc:O

Gość 50 polskich złotych
aha czyli kolejne nudy;/ dzieki :)

Gość CzlowiekGuma
Mój wykład monograficzny wyglądał tak że przyszedł dziadek i gadał jakieś stare baje o 18stowiecznych niemieckich burżujach i ich zwyczajach a potem jeszcze czytał fragmenty z savoir vivru. lista była ale nie bylo egzaminu tylko wpis na koniec. wogole nie wiem po co i na co taki wykład

Gość gość
Wow.. W 5 lat po założeniu topiku :D

Gość gość
Widać, że z was banda ograniczonych debili, dla których rozwój, zgłębianie wiedzy, szacunek oraz wdzięczność dla osób, które z trudem przygotowały pakiet wiedzy podany na tacy dla bezmózgiego pokolenia niesamodzielnych roszczeniowców, bezstresowo wychowanych, jest obcy. Przez takich tępych leni, jak wy nasze społeczeństwo będzie społeczeństwem Dyzmów, cwaniaków i mentalnych zakapiorów. Aż strach pomyśleć jakie wartości przekażecie własnym dzieciom. Niestety pokolenia szlachetnych ludzi z klasą odchodzą do lamusa . :(

Gość Ccc

Popieram przedmowce. Wiwat wykład monograficzny.