Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agye3

ryczeć mi sie chce!

Polecane posty

po prostu.....moze mi sie zdaje, a moze faktycznie mnie olewa....rzadko pisze, czesciej dzwoni. dzis juz 1h sie nie odzywa, nie wiem dlaczego :( w piatek mielismy swoj pierwszy raz, (ale to nie byl nasz 1szy raz w zyciu) imi wielka przykrosc sprawil....i teraz jest dziwnie ;( po prostu w wielkim skrocie powiedział, że jak sie zaczyna to trzeba konczyc, pozniej awanture mi zrobil ze znowu zaczelam a nie skonczylam i mowie o co cic chodzi a on "o to ze mnie jaja napierdalaja" potem bylo ok, wczoraj za ten szał przeprosil...

Gość primulaaa
to doszło do tego pierwszego razu czy nie? w rezultacie?

Gość primulaaa
poza tym przeciez że 1h sie nie odzywa bo nie znaczy że cie olewa. jesli do mnie sie mój facet z którym jestem 4 lata nie odzywa przez 3 godziny czasami to znaczy że mnie olewa i mam go zostawić?? prosze cie dziewczyno to w ogole zaden problem, nie chodzi o to żeby być do siebie dosłownie "przywiązanym" A co do tej drugiej sprawy to ty chciałas na początku a potem zmieniłaś zdanie tak??

Gość primulaaa
pytasz o rade a potem nie odpisujesz :o

doszlo do tego 1szego razu, ale zaluje....nie powinien miec miejsce, napewno nei teraz. kiedy potrzebuje czulosci to go nie ma :( ja jestem bardzo podejrzliwa osoba, zblizylam sie do niego mocno...a on? raczej chyba nie :(

Gość primulaaa
o co chodziło dokładnei z tym że zaczynasz a nie kończysz? Piszesz bardzo chaotycznie trudno z tego coś wywnioskować

chodzi o gre wstepna...ze zaczynam...a nie koncze, tylko o to chodzilo mu. ze czuje sie jak zabawka, ze go tak traktuje, jak misia wykupionego na pare godzin, no szok normalnie, nie wiem o co mu chodzilo, ale tak mowil ze tak sie czul... teraz nie odpisuje mi, jakis oschly jest bardzo, nie wiem....wczoraj mowil ze to nasze kontakty nie oslably, ale ja mam wrazenie ze tak :(

Gość primulaaa
nie przymuszaj sie jesli nie jestes pewna że chcesz sie z nim kochac. Nie zaczynaj bo on faktycznie może sie tak czuc. Zdecydowanie mów nie , bo .... Powinien zrozumiec , ale jeśli to powiedziane wcześniej. A nie nastrój sie robi, całujecie sie namiętnie i w ogole , nagle ty go odrzucasz. To może zabolec.

wiem, pozniej to zrozumialam...ale i tak nie powinien sie tak awanturowac wg mnie. a teraz? nagle jest zimny, dlaczego on nie pisze do mnie :( gdzie jest....moze kogos poznał na tej imprezie, ehhhh

Gość primulaaa
Za duzo sobie wyobrażasz!! od razu poznał. Zadzwoń i pogadajcie. On cie przeprosił, no zrobił źle, troche miał prawo sie wkurzyć. Ale zrób ty pierwszy krok, bo chyba ciągle on pierwszy pisze dzwoni, lata za toba. Okaż troche zainteresowania i uczucia!

boje sie okazac uczucia, boje i juz. boje ze zostane odtracona... wie, ze go bardzo lubie. Denerwuja go z tego co wiem pisanie smsow o bzdurach, ostatnio powiedział ze go tomeczy, wiec troche przystopowalismy, dzis troche pisalismy...ale maluśko, napisalam mu ze jestem juz w domu i spytalam co robi, to juz mi nie odpisuej...nie wiem moze spi, nie wiem. jesli sie nie odezwie to zadzwonie kolo 18, bo mam malo na koncie... ale nie pokoi mnie to, i to bardzo. boje sie ze jak zadzwonie to bede natretna, i nachalna

Gość primulaaa
a ja ci mówie że daj chłopakowi oddech. Pisanie o bzdurach naprawde meczy i moim zdaniem jest zbyteczne. Zadzwoń około 21 jak sie nie odezwie i tyle.i nei ób awantur czemu nie odpisuje, zapytaj co robił , opowiedz o swoim dniu. Faceci nienawidzą być na smyczy. naprawde taki cąłodzienny kontakt, bez rozstania sie z telefonem jest męczacy i mozna mieć go dość. Daj mu spokój na pare godzin. Pokaż że jestes spokojna i opanowana i pewna jego i tego zwiazku. Jesli sie ma rozwinąć to tak bedzie. Co ma wisieć nie utonie.

zadzwonil, po 2h...spokojna byłam, tak jak pisałas. Powiedział, ze obiad zjadł, i siedział i gadal z kolegami...wiec spoko. jest ok.

Gość primulaaa
widzisz panika zupełnie nie wskazana. oni sami do nas przychodza :D

no własnie, wiec poki co....jest ok...eh, ja tak nie lubie jak sie nie odzywa

dzis juz '1h' sie nie odzywal:| dziewczyno a co to jest 1h ? czy Ty masz 18 lat? i jakies problem ze soba?

Gość primulaaa
No przesada z tymi godzinami. Nie uwiązuj go tak do siebie nie musicie być w kontakcie non stop bo sie szybko znudzicie. Nie lubie takich toksycznych zwiazków.

chcialam napisac ze NIE KUMAM nie ma racji, ale teraz widze ze ma, bo przeczytalam jeszcze raz topic. kurwa, Ty ocipiałas do reszty

Gość 18nastolatkaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeej a co jest złego w wieku 18 lat? Bo ja mam 18 i szczerze nie zdarzyło mi się nigdy tak panikować z powodu że mój chłopak idzie na dyskoteke z kolegami, pisać mu co 5 minut smsy a jak nie odpisze kociej mordki dostawać, wiec sorry ale porównanie nie trafne ..Co najwyżej jakaś 16nastka. :D

mozecie sobie mowic co chcecie, i nie mam 18 lat.

nie mów tylko ze więcej, bo twoje zachowanie jest poniżej progu +15

18nastkaaaaaaaa: dobrze, wiec jestes dorosła i masz zajebiste doświadczenie, moze wiec daj jakas konkretna rade dla naszej autorki, co by nie przestraszyla swojego faceta na amen

o jakim doświadczeniu mówisz kobieto ? No jestem dorosła no i? Zauważ że tu nie chodzi o doświadczenie tylko o dziecinne zachowanie. A co do wytłumaczenia, jej sie nie da tego wytłumaczyć bo zazdrość to choroba niestety nieuleczalna.

nie mow mi laleczko o co tu chodzi bo ja dobrze wiem o co tu chodzi. po dwa, to wlasnei chodzi o doswiadczenie, w zwiazku, w ktorym zaufanie sie buduje, zaufania nie dostaje sie GRATIS! wiec doswiadczenie w zwiazku buduje zaufanie, i nie pizdzij ze jest inaczej🖐️

dobra mów sobie co chcesz ja i tak wiem swoje, a tak w ogole to jestes nadzwyczaj prymitywna :)

wulgarna tez pasuje :)

jestem wulgarna a dzis niesamowicie wkurwiona i gdybym Cie zlapala to zlamalabym Ci palec u nogi

a na moj post odpisac tez nie potrafisz wiec hooj Ci w doope 🖐️ i milej konwersacji marny, bezczelny dzieciuchu

do tego patologiczna, tylko od kiedy patologie stać na internet bo przecież główny wasz priorytet to wóda wóda i dla odmiany żeby nie było , WÓDA.

nie odpisałam na twój post bo i tak byś go olała i dalej po swojemu coś tam chlapała...także uznałam to za zbędną czynność. Jak miło , lubie pisać z takimi jak Ty, co potrafią nieświadomie z samego siebie gówno i śmiecia zrobić :)