Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlgaM.........

stosunek przerywany ??

Polecane posty

Gość OlgaM.........

czy jesli jestem 10 dni przed spodziewaną miesiączką to stosunek przerywany ale bez wytrysku we mnie bedzie bezpieczny ? cykle mam 32 dniowe. I prosze o normalne odpowiedzi...

Gość Nie jest bezpieczny sa dosc
duze szanse zajscia w ciaze lepiej nie probuj - mi wlasnie wyszedl test :(

Gość OlgaM.........
ale skoro jestem po owulacji to mimo to jest mozliwe??

Gość stosujemy z mężem tą metodę od
prawie 10 lat. Mamy dwie córki, ale dodam że obie ciąże były planowane. Laski na tym forum trochę przesadzają, co do nieskuteczności tej formy zabezpieczenia.

Gość weronisia83333333
skoro mialas owulacje to komorka zdolna jest do zaplodnienia przez 24 godziny. przy twoich cyklach owulacja wypada 18 dc. wiec to raczej niemozliwe

Gość gfgfghbghtyjyjhmjhjm
nie lepiej dać te kilka złotych za gumkę i się nie zastanawiać. ????????????? ż - a - l :O

Gość OlgaM.........
ja poprostu zapytalam.. ale widze ze niewiele osob potrafi normalnie odpowiedziec

Gość OlgaM.........
pamiętam... a czy po owulacji sa duze szanse na zaplodnienie jesli we mnie nie dojdzie do wytrysku?

Gość stosujemy z mężem tą metodę od
a ja włąśnie wolę stosunek przerywany, bo przez gumę prawie kiedyś schizy ze strachu dostałam, bo w 11 dniu cyklu pękła i tyle. Lepiej liczyć na siebie tzn na refleks męża.

Gość jooojjjj
niby niemożna to czemu się zdarza? owulacja może się porzesunąć w czasie to raz - może wystąpić drugi raz w jedyn cyklu... mój brat ma dziewczyne w ciąży w 20tyg w tej chwili z przerywanego na 4 dni przed okresem....

Gość jfioeoghoirhgiohoi
etam pierdzielicie a o podwójnych owulacjach nie słyszeliscie? lubisz ryzyko i hazard stosuj te metodę ale ja nie polecam ,a ta co ma 2 dzieci ,masz meza to sobie 15 mozesz spłodzic jak lubisz ale dziewczynie nie doradzaj ,bo teoretynie niemozliwe moze stac sie mozliwe

Gość elemeledudki
ja kochałam sie z meżem dokładnie dzień po owulacji i w ciążę nie zaszłam!!! wystarczy że sprawdzisz sobie szyjkę czy juz się zaknęła jesli tak tzn że w ciążę nie zajdziesz!!! kom jajowa jest zdolna tylko przez 24h!!!!