Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara1029

Plamienie tabletka PO

Polecane posty

Gość Dagmara1029

Cześć Przez pół roku brałam tabletki antykoncepcyjne zdecydowałam się odstawić je na jakiś czas, tydzień po odstawieniu pierwszy raz w życiu pękła prezerwatywa , poszłam do ginekologa przepisał mi tabletke PO stosunku , spóźniał mi się wtedy okres przez 2 miesiące poszłam do ginekologa zrobił mi dwa razy USG , wszytko było w porządku nie byłam w ciąży, przepisał mi tabletki na wywołanie okresu . Okres dostałam pod koniec grudnia, teraz już luty ja dalej nie mam okresu, a od jakiegoś czasu zauważyłam plamienie , raz brązowe raz czerwone . Przez cały czas kochaliśmy się z zabezpieczeniem jedyna sytuacja która mogła by być ryzykowną miała miejsce jakiś czas temu . Gdy po stosunku i po zdjęciu prezerwatywy mój partner leżał jeszcze na mnie i dotykał swoim penisem moich miejsc intymnych , czy moglo dość do zapłodnienia ?

ja nigdy nie baralam tych tabletek ale gdzies czytalam ze po takiej tabletce moze sie wszystko zozregulowac wiec tak najprawdopodobniej jest ale zrob test to bedziesz pewna :)

Gość Dagmara1029
zrobiłam test , nie jestem w ciązy ale martwi mnie to plamienie

to poszukaj w google ja gdzies o tym czytalam ze moze tak byc wiec sie nie martw :) pozadrwiam