Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baran20051

Niechce jej znac ..

Polecane posty

Gość baran20051

Witam Dziewczyna mnie zostawila po roku czasu bardzo ja kochalem .. Zostawila mnie miesiac temu . Do dzis sie spotykalismy .. I juz nie wytrzymalem bo ... Zachowywalismy sie jakbysmy byli razem 1 calowalismy sie 2 przytulalismy sie 3 KOCHALISMY SIE !! Tylko najbardziej boli mnie to ja to robilem wszystko z milosci a ona nie wiem niby tez chociaz byla pewna ze do mnie nie wroci ..zostawila mnie przez glupie klotnie ... dzisiaj przesadzila zaczela robic mi wyrzuty ze moi znajomi pisza do niej zeby wrocila do mnie ... i zaczelismy sie klocic i powiedzialem jej ze jej nienawidze i ze czuje sie jak meska kur.... i powiedzialem ze juz dla niej nie istnieje i wszedzie ja poblokowalem ... co wy na to ja troche zaluje ale coz co sie stalo juz sie nie odstanie.

Gość sssrrruuułaaa
A lekcje na jutro odrobiłeś?

Gość baran20051
heh juz skonczylem szkole ;D

Gość edek111
Nie kocha cię i co tu dużo rozumieć. Wbij sobie to do głowy.

Gość taki pomysł
Masz nauczkę na przyszłosc. Seks z ex nie jest dobrym pomysłem i na pewno nie scala na nowo.

Gość goła dupa
Hm, jest niedojrzała na powazny zwiazek, nie przejmuj się, poznasz tą prawdziwą miłosc :)

Gość baran20051
ona niby mowi ze mnie kocha

olej laske, zachowuje sie jak mała dziewczynka a Ty widze traktujesz ja bardzo powaznie, nie pozwól by sie Toba bawiła, znajdziesz ta jedyna jeszcze ;)

Gość baran20051
Ona niby tez byla powazna tzn wydawala mi sie taka ... dziewczyna ma 19 lat i nie spodziewalem sie ze tak to sie skonczy no ale coz ....

Gość baran20051
najlepiej jakbym sobie znalaz nowy obiekt tylko strasznie ciezko i jakos nie bardzo mi sie chce ...