Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem no nie wiem

Czy wypada nosić krótkie sukienki? Help!

Polecane posty

Do tej pory chodziłam głównie w spodniach i nie przywiazywałam wagi do noszonych ciuchów, ale po wpływem pewnych wydarzeń chcę zmienic image ;) Dobrze wyglądam w krótkich sukienkach takich przed kolano (mocno przed kolano ;) ) Noszę rozmiar 36, mam całkiem ładne nogi (w rajstopach ;) ) Mam 29 lat, dwoje dzieci, jestem lekarzem. Czy wypada mi nosic takie kiecki, spódniczki na co dzień do pracy? Nie chodzi o wydekoltowane, obcisłe rzeczy, tylko po prostu krótsze ;) Dodam, że w pracy się przebieram w strój szpitalny :)

Gość tak1
jak najbardziej tak

Sądzę, że nie jesteś emerytką i jeśli masz warunki (potwierdzone przez osoby trzecie:P), to czemu nie :] byle z wyczuciem, ale do gładkiej bluzki, matowych, ciemnych lub cielistych rajstopek i do odpowiednich butów, to czemu nie:)

hehehe jesli zadasz to pytanie majac 92 lata bede zmuszony powiedziec NIE ! ....ale masz 29 :) i jestem na tak ;)

Gość a mozna wiedziec jaka
specjalnosc?

Gość eustachija
podczepię się czy nauczycielce wypada? - mam 26 lat, jestem zgrabna, mam ładne nogi. no i dekolty tez lubię ,ale czasem mam wrażenie, że przesadzam. prawda-li to???

Zależy jak krótkie te kiecki :p Czy jak siadasz, to cos Ci widac? :P No i albo dekolt, albo krótka spódnica.

Dzięki, wielkie dzieki. Nikt u mnie nie chodzi w takich krótkich rzeczach. http://www.allegro.pl/item559045518_hit_blue_modna_sukienka_japan_style_roz_s_m.html Nie chodzi mi o tą konkretną sukienkę tylko o długość. Jak na złośc nie mogę znaleźć na allegro nic podobnego do tej mojej sukienki. Ale czy taka długość jak ta w linku nie jest przegięciem?

Gość a czy przesympatycznej
i megazgrabnej pani lek.wet. tez wypada? ;)

specjalność to choroby wewnętrzne (2 lata specjalizacji mam za sobą na razie :) )

Gość to wypada
;)

Ta moja jest trochę dłuższa

Hej, nie uciekajcie jeszcze , spójrzcie na tą kieckę z Promodu

Gość czarownica z portobell2o
jesli masz zgrabne nogi to taka dlugosc nie jest przegieciem. ;) tylko trzeba to ladnie zgrac. np do kryjacych rajsotp ;)

Gość dziewczyny wypada wypada
ale zaczekajcie do wiosny, teraz pupcie Wam zmarzną :D

No własnie kryjące rajstopy obowiązkowo. Nogi mam całkiem zgrabne, pod warunkiem, że w rajstopach, bo jak gołe, to kolana nie wygladaja rewelacyjnie. Dzięki, podbudowałam sie trochę. Żal mi tych lat, kiedy wypadało wszystko. A wtedy chodziłam w "workach" :(

Jasne, że do wiosny ;) Jestem teraz już drugi miesiąc na zwolnieniu po bardzo ciężkiej operacji. To mi chyba dało do myślenia, że trzeba korzystać z życia :) Wracam do pracy na wiosnę :)

Gość gość
Ten kierunek łapcie - http://www.vissavi.pl/21-sukienki Piękne sukienki, prawda? Trzeba tylko jakoś umiejętnie to wszystko dopasować pod klimaty, jakie lubicie. I w sieci zawsze coś znajdziecie.