Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfoehfoh

Co mam zrobić żeby jakoś wygladac jak sie obudze?nie chce GO wystraszyc

Polecane posty

Gość jfoehfoh

:( co wy robicie? po prostu wstajecie jak wstajecie czy co?:P

yy.... tak, po prostu wstajemy :P co za problem, wyglądasz rano jak potwór czy co? :O chwile spędzone razem w łóżku tuż po przebudzeniu są przecież takie piękne...

Gość jfoehfoh
tak dokladnie jak potwor :P włosy na kazda strone , bez makijazu i ogolnie jakbym wyszła z horroru

jeśli zmyjesz przed snem dokładnie makijaż i uczeszesz włosy to raczej będziesz wyglądać normalnie :P jeśli pójdziesz spać z pomalowanymi rzęsami to rano możesz wyglądać nieciekawie ;)

Gość o rany kobieto
chcesz mieć partnera, czy miłośnika lalek barbi co spią w pełnym makijażu i mini.... ja mam taką zasadę, jak mu się nie podobam jak wyglądam w wyciągniętym dresie i tłustych włosach- to niech spada :P

Gość Anussss
po 1 jesli cie kocha to sie nie wystraszy. po 2 zawsze zmywaj makijaz bez makijazu wyglada sie znacznie ladniej z niz z rozmazanym, po 3 zwiazuj wglosu gumka wtedy nie bedziesz je miala we wszystkie strony po 4 dobierz taka posciel ktora bedzie dosc sliska zeby wlosy sie za bardzo nie elektryzowały. a po 5 jak otwierasz oczy mow mu ze go kochasz wtedy odwrocisz uwage od swojego wyglądu:)))

Gość powiem ci ze najlpiej nie miec
zbyt jasnego swiatla w sypialni, nie bedzie cie peszyc. Zaslaniaj zaslony, bedzie polmrok, jak wstaniesz i sie uczeszesz jako tako to odslonisz

Gość o rany kobieto
"powiem ci ze najlpiej nie miec zbyt jasnego swiatla w sypialni" dobra, ciekawe co się stanie jak np dostanie uczulenia i ją wysypie na całej twarzy? będzie gasić światło? paranoja.... jak się kogoś kocha, to nie tylko za wygląd!

ja tam się tym jakoś nie przejmuję, już bardziej martwi mnie to, że będzie mnie chciał pocałować, a ja mam nieświeży oddech :P Budzimy się, przytulamy, potem wspólny prysznic... I jakoś nie przejmujemy się tym, że jestem bez makijażu i w nieułożonych włosach :P

Możesz też udawać że to nie Ty ... i że nie wiesz jak się znalazłaś w tym miejscu... hehe.

Gość RHINO
valdis z canes jestes romantyczny jak mlot pnelmatyczny podziwiam kobiee ktora z tobo wytrzymoje do zainteresowanych: ja kocham mojego skarbenka tak bardzo ze nie wazne jak wygloda rano i dal mnie to jeden z najpiekniejszych widokow jaki moze mnie przywitac z rana codzienne sie bodze kolo niej i kocham jeszcze bardziej mimo ze czasem naprawde komicznie moze wyglodac patrzy czasem na mnie swoimi zaspanymi slepiami a ja wstaje i ide zroic jej sniadanie wiec jak cie kocha facet to nie ma znaczenia jak wyglodasz rano

Gość Anussss
RHINo kochanie to ja Ci bede robic sniadanka nie ty mi:*:* i wlasnie, jesli faceta tak was kocha nie wazne jest jak wygladacie rano,

Gość dzizzzzzzz
nie wiem jak pomoc:( rano mam najwyzej wloski rozpizdzone:)

Budź się po cichu pół godziny przed nim, czmychaj do łazienki i doprowadzaj się do złudnego wyglądyu :P

Gość samanthaa
Mojemu facetowi rano jedzie z pyska jak z wysypiska a i tak go kocham :D

Gość Anussss
:D

samanthaa Mojemu facetowi rano jedzie z pyska jak z wysypiska a i tak go kocham Bo śpicie w pozycji 69 i wąchasz rano jego dziurę w tyłku.

Gość Anussss
matka byla,dziecko miala ale co to nie to.zalosna jestes wiesz. pewnie nie raz i ty mialas fiuta przy gebie a teraz takie rzeczy mowisz

Gość RHINO
bimbalek jestes subtelny jak mlot pnelmatyczny ciekawe jak tobie jedzie z rana jak masz take farmazony walic do daj sobie spokoj uwlaczas swojej i innych inteligecji

Gość Anussss
ta inteligencje najpierw trzeba mieć...

RHINO bimbalek jestes subtelny jak mlot pnelmatyczny ciekawe jak tobie jedzie z rana jak masz take farmazony walic do daj sobie spokoj uwlaczas swojej i innych inteligecji 1. Uzywam nici dentystycznej, paste Blen -a - med, płyn do płukania ust. 2 . Za nim umyje zęby, zjadam przed snem kolację, aby nie mieć pustego żołądka. 3. Jeśli jest odczyn zasadowy, to nie capi kwasem. jesli jest pełny żołądek, to nie wali gównem. Jeśli ma się całe zęby i często odwiedza stomatologa, to nie smierdzi zgnilizną. Proste. Nie twierdzę, że w ogole nie ma zapachu, bo jak jest sucho w buzi, to lekko czuć, ale nie mam kapcia w buzzi, gówna, czy innego syfu. Wy po prostu nie dbacie o higienę.

Gość RHINO
a kto powiedzial ze nam capi twoje wypowiedzi so debilne probojesz byc smieszny ale nie jestes

RHINO a kto powiedzial ze nam capi twoje wypowiedzi so debilne probojesz byc smieszny ale nie jestes Ty też nie. temat jest głupi i wypowiedzi także.