Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szum w głowie

Problem

Polecane posty

powiedz o tym coś więcej, bo nie bardzo rozumiem :D może chodzi Ci o niepełny wzwód? No bo przecież nie może mieć pełnej erekcji i jednocześnie być miękki :O

Ale erekcja polega na tym, że ciała jamiste członka wypełniają się krwią. Nie może więc stać i nie być twardy, chyba, że podciąga go jakaś dźwignia ;)

Gość aldonargrgr
a skąd jest niepełny wzwód ? tzn dlaczego tak jest ?

Gość dzizzzzzzz
tak bywa:( pompuj recznie, sprawdz czy stwardnieje do konca

Wiem ze to dziwne , to wygada tak jakby np w srodku do ciał jamistych napływała krew , a do tych położonych bliżej skóry juz nie wiem ze to dziwne Dzieki ze odpisujesz bo bałam sie ze wszyscy pomyślą ze to prowokacja

a tak poza tym to Twoj pierwszy chłopak? Bo moze miałaś wyobrażenie, że wzwiedziony penis jest twardy jak z drewna, a to nie do końca tak jest ;)

Gość dzizzzzzzz
tzn. sciskaj nic wiecej

To nie jest mój pierwszy chłopak Pompowanie ręczne nic nie pomaga Moze to rzeczywiscie ak ma byc kazdy jest przecierz inny

Gość Nena24
ale da rade go włozyc???

Gość Nena24
a gruby jest i długi ?? ponad przeciętną?

Gość Anitkaaa
spotkalam sie z takim, poza tym byl gietki i owszem przeszkadzalo mi to, bo nie dosc ze slabsze doznania, tzn nie czulam nacisku w pochwie, tak jakby mnie nie wypelnial calkowicie mimo sporych rozmiarow, to jeszcze lubil wypadac. Chlopak sam mowil, ze cos jest nie tak, jego penis byl tez dosyc malo wrazliwy na dotyk, takze lodziki trwaly dosyc dlugo, w sumie musialam podszkolic technike, bo to przy czym ktos inny ze dwa razy by odlecial, tamtemu w ogole nie wystarczalo. w sumie szkoda, bo chlopak z fantazja i hojnie obdarzony, niemal stworzony na kochanka idealnego, a tu taki zonk.

No własnie oto chodzi ze ja też nie czuje tego nacisku Ale mój jest wrażliwy na dotyk bo kończy raczej szybko

Gość Anitkaaa
prawde mowiac nie wiem co mozna z tym zrobic, pamietam nasze pierwsze kilka razy z tamtym chlopakiem, bylismy niezle napaleni na siebie i wtedy erekcje mial jak trzeba. Moze zapros kolezanke ;p albo zrob striptease czy cos co go zaskoczy. ale to chyba nie w tym rzecz, bo i tak wszystko w koncu spowszednieje a problemy z erekcja pozostana. moze niech wyprobuje taki pierscien z gumy, zaklada sie na penisa i ma to troche hamowac odplyw krwi. bo na viagre to sie chyba jeszcze nie kwalifikuje. podobno zen-szen pomaga w ukrwieniu penisa. warto by isc do urologa, ale pewnie mala szansa, ze twoj facet sie na to zdecyduje?