Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cortyzolka

POMOCY, tYLKO WY MOZECIE POMOC MI !!

Polecane posty

Gość cortyzolka

lecze sie u LEKARZA GINEKOLOGA ENDOKRYNOLOGA. mam problem z nadnerczami. czy ktos slyszal o leku DEXAMECORTYN???? nie ma nic NIC w necie o tym leku!! pomocyyy!!!

Gość w jakim wieku
Bo źle wpisałaś, chodziło pewnie o Dexamecortin

Gość cortyzolka
i tak nie ma nic . masz racje chodzi o dexamecortin ale i tak i tak nic nie ma :((

kiepsko szukasz, trochę wysiłku!pierwszy wynik:http://www.cancer.gov/Templates/drugdictionary.aspx?CdrID=39789AacidexamAdexoneAknichthol DexaAlinAlin DepotAlin OftalmicoAmbeneAmplidermisAnemul monoAntimicoticoAquapredAuricularumAuxilosonAzonaBaycutenBaycuten NCorsonCortidexasonCortisummanDecacortDecalixDecamethDectancylDekacortDeltafluoreneDesametonDexacortalDexacortinDexafarmaDexafluoreneDexalocalDexa-MamalletDexamecortinDexamonozonDexaposDexa-RhinosanDexa-ScherosonDexa-sineDexinoralDexoneDinormonFluorodeltaFortecortinLokalison-FLoverineMillicortenMymethasoneOcasaOrgadronePredni-FSpersadexVisumetazoneTO WSZYSTKO JEDEN I TEN SAM LEK sprzedawany w różnych państwach. Dexamecortin między innymi.Dodatkowo: jest to dokładnie to samo, co Desamethasone - i pod ta nazwą znajdziesz najwięcej.

Jeśli będą problemy, to wrzuć jeszcze tę nazwe w wyszukiwarkę(najbardziej popularna dla Twojego leku). dexamethasoneNa przyszłość: sprawdź w ulotce co jest substancją czynną i tę nazwę wrzuć w google.

Gość cortyzolka
dziekuje bardzo!! dzis lekarz mi przepisal i dopiero jutro go wykupie. dlatego nie mam ulotki i stad te trudnosci. chyba zle szukalam. nie mialam pojecia ze to to samo co dexamethason....