Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balkon

przykry zapach śluzu

Polecane posty

Gość balkon

Otóż, jak w temacie, dokucza mi przykry zapach śluzu, nic więcej innego, dziwnego nie zaobserwowałam. Nie wiem od kiedy dokładnie, ale wydaje mi się że od jakichś 5 dni. Za nic w świecie nie chcę iść do lekarza. Nie wiecie czego to może być przyczyną albo czy jest to jakieś zapalenie czy coś w tym stylu? I czy przejdzie z czasem? No i czy można coś zrobić żeby nie było go czuć? Bo kiedy jestem blisko z chłopakiem boję się że on czuje ten zapach... I żeby przypadkiem nie wyszło, że jestem brudasem, bo dbam o higienę.

jesli jest on w dziwnym kolorze (np zielony zolty) lub ma dziwna konsystencje to iestety musisz isc do lekarza. Poczytaj jak ie powinien wyglada i pachniec;)

Gość infekcja infekcja infekcja
samo nie przejdzie, nie czekaj aż będzie gorzej może chłopak cię zaraził z domowych sposobów : nasiadówki z zioł VAGOSAN , tantum rosa, lactovaginal ale najlepiej jak pójdziesz do lekarza, to nic strasznego

Gość balkon
wyglądać, to on chyba normalnie wygląda, jest przezroczyty, bądź bardzo blado żółty

Gość infekcja infekcja infekcja
zdrowy sluz nie ma zapachu, lub lekko kwaśny, w żadnym wypadku nie przykry biały lub przezroczysty