Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantka.krk

o czym rozmawiać?

Polecane posty

Gość samantka.krk

Mam taki idiotyczny problem: z wiekszością ludzi nie mam o czym rozmawiać :-( Ze znajomymi jeszcze oki zawsze jakis temat sie znajdzie ale z obcymi? W kwietniu ide z moim nawych chłopakiem na wesele do jego znajomych, którzy mieszkają 350 km od nas bedziemy tam dwa dni i mam problem już i się denerwuję że nie bedę znów miała tematów do rozmów z ludzmi których nie znam :-( Poradzcie coś, o czym gadacie z nieznajomymi? Lub dalszymi znajomymi? Niechcę wyjść przed nimi na snobkę, a ostatnio pocztą pantoflową dowiedziałam się że przez te moje nieodzywanie się ludzie tak mnie widzą :-(

Gość mikro ola
sluchaj najpierw wybadaj sie jego jacy oni sa A) czym sie interesuja b)czy sa towarzyscy zawsze znajdzie sie temat do rozmowy. Gdyby Twoj chlopak powiedzial ci,ze np.aska interesuje sie sztuka moglabys zagadac o ten temat np.jaka ostatnio widziala wystawe i na jakiej Ty bylas jesli sie tez interesujesz, jesli wiesz, ze jakas "Jolka" lubi mode zagadaj do niej na ten temat. W razie wu mozna gadac jak to pieknie panna mloda wyglada, jakie cudne jedzenie, jaka ladna pogoda.

Czy ty wiesz co znaczy słowo "Snobka"? Lepiej nie używaj słów, których nie rozumiesz. Porozmawiaj o porannym oddechu chłopakow.

Gość mikro ola
nie gadaj o polityce, wogole unikaj ryzykownych tematow ale nie przesadzaj w tej lagodnosci bo wyjdziesz na nudziare

Gość samantka.krk
bimbałek bimbnij się w łeb :-p i wcale mnie twoj nieświeży oddech nie interesuje! Tak bylo na początku grudnia. Byłam z kuzynką na wielkiej imprezie u jej znajomych. Kilka tyg po tej imprezie spotkałam się z nią, pogadałyśmy, powspominałyśmy i nagle ona wyskakuje z tekstem że jej znajomi mnie polubili chociaż napoczątku wydawało im się że jestem snobką i nosze głowę w chmurach :-/

Gość samantka.krk
No to załóżym taką sytuację: siadamy do stołu z obcymi mi ludzmi czekając na rosołek , jak ich zagadać ?? Oni wszyscy sie bedą znali a ja calkowicie obca i poddana pod ocenę innych :-/

Zapytaj, czy oglądali Beatle Jujice (nie wim czy dobrze napisałem) i czy widzieli wyskakującą reke z zupy?

Gość mikro ola
usmiechaj sie nawet na sile przez pierwsze pol godz.nie wtracaj sie do rozwoy potem jak wyczujesz klimat walinij dzolka poodkreslam dzolka nie betona :P

Gość ja to myślę
jeź po Tusku albo po kaczorach, zależnie jaki to region polski i jakie wyksztalcenie rozmowcow albo pogadaj o konfiguracji Samby w fedorze albo o marynowaniu patisonów albo o wędrówkach szlamników wzdłuż pacyfiku tematów są tysiace

Gość ja to myślę
i oczywiście, o temacie najbardziej bieżącym - odwiertach geotermalnych