Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhshgffg

wczoraj straciłem dziadka

Polecane posty

Gość dhshgffg

a za miesiąc mam 2 rocznice śmierci mojej matki gdzie jest Bóg nie mam sil na nic właśnie w takich chwilach wpadam w nostalgie nie wiem co mam z sobą zrobić czuje się jak lustro rozbite na tysiąc kawałków ale wyjdzie i nad moim życiem słonice Kurwa czemu te życie jest takie niesprawiedliwe upierdliwe i wykańczające wiem wiem ze trzeba cierpieć aby docenić radość i szczęście ale życie zapierdala jak TGV

Gość dhshgffg
wiesz czasami warto się wyżalić online kiedy ty jesteś osoba incognito nikt nie wie kim jesteś a poza tym każdy miewa takie chwile trudno sie nie złamać ale tak to jest zrozumie to kto sam kiedyś cos takiego przeżył

Gość mikro ola
ja zawsze jak jestem smutna maluje to mi pomaga

Gość ...ponawiacz...
nie odbieraj sobie zycia, bo nigdy nie dowiesz się co mogło by się stać gdy juz cie tu nie bedzie

Ale nie na Kafeterii. Tu są sami przegrańcy i zaraz Ci dokopią. Nad czym się tu użalać? Smutek przeżywa się w samotności.

Gość waleczka
Oj bidoku, szkoda mi Cię :/ Popatrz na to tak - ich czas na ziemi dobiegł końca, alebył to dobry czas, spedziliście pewnie razem duzo czasu, duzo razem przeżyliscie i dopóki o tym pamietasz, dopóty oni sa żywi

Gość dhshgffg
jak sprawia to tobie przyjemność a poza tym przyjmuje formę relaksu to to jest wyjście alternatywne wielu artystów miewało w stanach załamania pewne wizje i dopiero podczas gdy chwytali depresje tworzyli niesamowite dzieła ktore emanowały emocjami

Gość waleczka
❤️ 🌼

Nikt nigdy nie twierdził, że życie jest sprawiedliwe? Ile masz lat? Chcesz aby ludzie żyli wiecznie? Przychodzi czas na ludzi. jedni umierają młodziej inni starzej. Pozostaje nam pamięć o nich. Smutek trwa jakiś czas, potem kiedy się przypomni powraca, ale żyje się dalej, bo taka jest kolej rzeczy i to jest właśnie zycie. Dzisiejsi młodzi ludzie sa nie przystodowani do życia. Są wychuchani, chowani pod kloszem. Tacy delikatni, nie potrafiący raadzić sobie z problemami i często popadający w depresję.

Gość dhshgffg
wiesz nie zamierzam odebrać sobie życia z przyczyn biologicznych jak śmierć która dotknie nas wszystkich ino tu przychodzi pytanie w jakich okolicznościach czy w śnie czy przez pół rok uzależniony od drugiej osoby ?????? wiecie ja sie zastanawiam po co to wszystko ??? chcesz sie spełniać to możesz ale wszystko jest uzależnione ilością banknotów w portfelu kiedy dążysz do celu swoich planów dowiadujesz sie ze jestes chory na śmiertelna chorobę i medycyna ma swoje granice ;) ja w kabarecie monthy paitona

Gość dhshgffg
wiesz ja nie jestem moralista ale moim skromnym zdanie taka jest kole zycia każdy młody człowiek z reguł jest nie doświadczony zycie go szlifuje nie ma alfy i omegi na tym świecie

dhshgffg - oni są już w niebie 🌻, przy Naszym Ojcu. Ty teraz jestes na ziemi i cierpisz. Ale oprocz mamy i dzadka to masz jeszcze kogoś bliskiego? ojca, babcie czy kogo kolwiek. Pamiętaj kochany cierpienie jest kwestią życia i dzięki temu bedziesz silniejszy.

moim zdaniem bardzo głupie pytanie typu "czemu się tutaj żalisz?". Jest wiele wyjaśnień co do tej sytuacji, ale jak komuś się nie chce obudzic szarych komórek to jego sprawa. Poza tym uważam, że bardzo dobrze, że tu z siebie wyrzuciłeś. Też często robię to tutaj bo tak na prawdę nie mam takiej przyjaciólki od serca. mam wielu znajomych, kumpli, kumpeli, ale do nikogo niem mam takiego zaufania. A tak w ogóle jak m asz na imię i ile masz lat? Jestem Marta.

wrozka chrzestna (majta-napisz@o2.pl) moim zdaniem bardzo głupie pytanie typu "czemu się tutaj żalisz?". Znasz powiedzenie: Nie ma głupich pytań, są głupie odpowiedzi"? Wydaje Ci się smarkulo, że pozjadałaś wszystkie rozumy?

Gość Kaśka______19
co sie martwisz, dziadek już się nie męczy i jest w niebie, a ty masz więcej przestrzeni życiowej

przykro mi :( kiedy zmarł dziadek mojego narzeczonego, najbardziej przezyła to nasza córeczka, miała roczek, ale była z Nim bardzo zżyta.Niech wszyscy nasi Zmarli spoczywają w spokoju..

Gość o pojawił siwec bimbał
:classic_cool:

Gość BIMBALE PEDALEEE
malo klawiatury nei zachlapales bimbale pedale piszac swoje zalosne wypociny na poziomie 2 kl gimnazjum :D:D:D:D:D:D:D:D:D