Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO CO i dlaczego...

po co usuwane są topiki wnoszące coś do tej beznadziejnej kafeterii??

Polecane posty

Gość PO CO i dlaczego...

pamiętam wiele takich - chociażby o ratowaniu zwierząt!! czy jesteście normalni ?? zostają natomiast tematy typu: patrzecie jakie mam cycuszki, albo czy mój tyłek wygląda młodo. Co tu się dzieje, no ludzie!!!!

Gość no i juz była tu nawet bójka
z paniami cenzor o skasowanie fajnego topiku na temat świnek morskich skąd wielu ludzi trafiło do klubu gdzie mogli pomagać. ale nie bo po co?!!! lepiej pierdzielić o o kolorze i kształtach pipek... żal.pl!!

jejj to dzieja sie tu takie rzeczy :o porażka, a na zdrowiu i urodzie setki tematow starych jak swiat

Gość w sensie jakie rzeczy
?? osobiście byłam świadkiem bezczelnego kasowania tematów na które dyskutowano w sposób kulturalny , które to tematy wiele wnosiły. pipki i cycuszki natomiast zostają - jestem normalnie oburzona i z chęcią zrobię tej kafeterii wielką antyreklamę!!

w ogóle na tym forum pełno zboli, gówniarzy itepe. dziwne, że kasują wartościowe tematy, a takie bzdurki są tu nawet po kilka lat. ostatnio czegos szukalam. tematy stare z 2005 roku na ktore juz nikt nie odpowiada. mogliby zrobic porządek z tym, a nie usuwać tematy na ktorych sie dyskutuje kulturalnie

Eh, a ja już nie mam sił - wróciłam na kafeterię dziś pierwszy raz po bardzo długim czasie - kilkumiesięcznym. I co widzę ? Totalny idiotyzm cenzorów. Czy z wami wszystko w porządku? Jestem rozczarowana. Chyba cenzorki maja po 11 lat i same udzielają się z chęcią w topikach które cycuszki fajniejsze. Kiedyś - jakieś 5 lat temu było tu całkiem miło. Zdobyłam tu nawet przyjaciółkę. A temat o świnkach i ratowaniu zwierząt świetnie pamiętam - rozwijał się genialnie, ludzie opowiadali o swoich pupilach, doradzali sobie , wymieniali poglądy... I zgadnijcie co się stało...

Gość caly portal o2 to dno
dziwisz sie?:o na zadnym forum o2 nie mozna normalnie pogadac, bo modek wali lbem o klawiature od rana do wieczora:o

Gość ala co jej odwala
poznałam kafe rok temu ,po nocach pisałam z 2 naprawde fajnymi dziewczynami,teraz własnie widze te "lotne" tematy ,czy mam z nim isc do "Użka" oczywiscie to ironia ,mam 13 lat i jak mamy sie zabezpieczyc,czy mój penis jest ładny ocencie,sex analny,,,, .jak pierwszy lepszy pokój la zwyroli na jakies durnej chaterii,szczerze to wkur,,,,,,, mnie to ,cały net zawalony takim syfem

Co Wy tak narzekacie z rana. Niektore moderatorki są szalone i trzeba się z tym pogodzić. Zastrajkujecie i nie bedziecie przez miesiąc pisały na kafeterii? Wiecie, że to niemozliwe. Mnie też wkurza usuwanie wielu tematów. Powinna być zasada, że jeżeli temat się rozwija, albo ma dużo postów, to powinien być zostawiany. Jeśli jest temat wulgarny, albo nikt się w nim nie udziela, powinien być kasowany np. po jednym dniu.

Zgadzam się z wami całkowicie.Też byłam swiadkiem kasowania wartościowych tematów a te głupoty zostają....Ludzi całkiem powaliło ;/

Czy jesteście za tym, aby moderatorzy podpisywali się swoimi nickami, a nie nickiem zbiorczym "Pani Cenzor"? Wtedy będzie wiadomo, kto tak szaleje.

Gość ślepa gienia.....
modka, gratuluję głupoty, tnij wszystko co jest krytyką, jak za komuny