Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaa_27

Chcę się stać suką

Polecane posty

Gość agawaa_27

Czuję to coraz bardziej. Szukam informacji na ten temat i przeglądam fora. Chcę dowiedzieć się więcej. Proszę te kobiety, które mają podobne doświadczenia, o rady: co czujecie, jak to przełamałyście, jak nauczyć sie być dobrą suką?

Gość agawaa_27
Nie wydaje mi się by dobry Pan nazwał się Ogier_Wawa.

suczko jesli nie chesz sie dowiedzic od faceta który miał juz kilka suk które mu służyły to nie

Gość Tytanowy Janusz
a moze chcesz zostac tytanowa suka:)

Gość agawaa_27
Nie czuję mocy, tylko desperację.

Gość seeeeeeee
predzej czy pózniej sie nia staniesz wiec czekaj cierpliwie

qrwa ja tez nie pojmuje slowa suka-to jest zniewiesciala kobita oddajca sie swoje panowi? czy cos w stylu seksualnej niewolnicy? he wytlumacz

ogier-wawa....i ty oczywiscie wiesz???? i zadowalacz......ja pierdole kaki nick........wy kurwa debile....

ponawiam pytanie kto to suka? heh moja babcia kiedys powiedzial tak do mojej 10letniej kuzynki bo sie za glosno bawila heh:D

Gość agawaa_27
Normalnyy. Widziałam tu kiedyś wątek, gdzie kobiety pisały o tym jak służą mocnym mężczyznom. Mam dość nijakości i dziecinności mężczyzn, którzy mnie otaczają. W sferze sexu podnieca mnie idea służby i uległości, ale to tylko odczucia. Chcę dowiedzieć się od kobiet, które mają takie doświadczenia, jak znaleźć prawdziwego Pana, a nie napalonego desperata.

juz pojmuje i informuje ze chyba takiego mocnego chlopca znalesc bedzie ciezko...wiekszosc facetow to niewyzyte stado napalonych fiutkow bez obrazy, ale tak wlasnie jest ze panowie jak widza kobiete to od razu sex..nic wiecej, a moze kobita potrzebuje czegos jeszcze....

Gość później sie zaloguje
Dla mnie póki co dziewczyno zostałas goopią peezdą :D "pragnę zostać suką, ale nie wiem jak..." :D nie masz pojęcia o tym, czego chcesz? Gdybyś trafiła na mocno dominującego samca, to prawdpopodobnie uciekałabys z podkulonym ogonkiem... :D żenada...

dlatego tez nie wypowiadam sie dalej skoro cipa nie chce poznac punktu widzenia kogos kto szkolił suki i miał ich kilka na swe usługi aga szkoda mi ciebie zadajesz pytanie ale nie chcesz znac odpowiedzi

Gość później sie zaloguje
ogerku -napaleńcu, jest róznica między sztuką dominacji a zwykłym dymankiem, ale ty, z racji tego że nasienie ciśnie ci na mózg, chyba tego nie odróżniasz. aga - jeśli szukasz, daj jakieś ogłoszenie na jakimś portalu s/m, z pewnością znajdzie się ktoś, kto chętnie wprowadzi cię w tajniki dominacji, na początek, jeśli jednak nie do końca wiesz czego chcesz, może lepszym wyjściem będzie dominująca pani?

Gość agawaa_27
Później się zaloguje - szczerze? Nie chcę trafić w ręce sadysty i przekonać się po fakcie, że zrujnował moja marzenia. Tylu nieudaczników miało wpływ na moje życie, że już wystarczy. Szukam kogoś kto mi pokażę: "to jest, ta piękna relacja Pana i Suki", a nie kogoś, kto powie "ty kurwo". Może nie umiem tego opisać... Gdzieś na forum jest tu taka para - czytałam jak pisali do siebie na forum. Było mi mokro jak czytałam co do siebie piszą i było to dość dalekie od ogiera_wawa. A czy z kobietą? Nie wiem , może w przyszłości. Mam taką fantazję, ale nie wiem czy to nie za dużo na pierwszy raz.

Gość agawaa_27
Skryta_Suczka - o tobie pisałam. Nie pamiętam jak nazywa się twój Pan. Kiedy piszecie do siebie, mięknął mi nogi. Chciała bym znaleźć kogoś takiego.

Gość agawaa_27
Zaufanie, to właśnie miałam na myśli. Czemu mu zaufałaś? Skąd wiedziałaś, że to nie jakiś świr? Znaliście się wcześniej czy to od razu był sex? Przepraszam jeśli za wiele pytań, nie musisz odpowiadać. Po prostu jestem ciekawa. Jaki jest adres tego bloga?

Poznaliśmy się na topiku - Uwielbiam byc ponizana, to mnie podnieca. Ale czytaj tylko do 355 str ;) ) Kiedy już wejdziesz, znajdziesz wpisy zaqwertyaao i w stopce ma adres do bloga ;) Rozmawialismy przez skype, i sie spotkalismy ;) Fakt, każdy ryzykuje spotkanie z nieznajomym.Ale my wiedzielismy co nas podnieca.Jakie są nasze relacje itp. Albo to czujesz, że ktos Ci odpowiada, albo nie.

Gość Jadzia z Pomorza
Ja Ci dam suką a na religię chodzisz? a do kościoła chodzisz?,wstyd

Gość agawaa_27
Na bloga zajrzę później, teraz jestem w pracy. Ten temat widziałam już parę razy, tam was znalazłam. Ty do niego napisałaś czy on do ciebie? Chciała bym, żeby silny mężczyzna mnie znalazł i poruszył. Na forum to chyba nie możliwe :(

Gość ertyb
jaki sofcik ? TA laska lize mu odbyt. To jest soft ?