Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawaa_27

Chcę się stać suką

Polecane posty

Gość ertyb
obejrzyj jeszcze raz caly . To nie jest wcale sofcik

Gość agawaa_27
Skryta, a powiedz czy ten Twój przyjaciel ma sprzęt w rozmiarze co najmniej XL? :)

heh ;) poza lizniem. Chciałam to napisac. :) Ale tak poza tym lizankiem to przeciez sofcik jak nic? Dla mnie, zwykłe "domowe" jebanie.

Gość ertyb
sofcik hehe

Gość agawaa_27
To wyżej to podszyw. Pytanie interesujące, ale to nie ja napisałam :)

Gość agawaa_27
Mimo wszystko, bardzo mnie ta kwestia ciekawi, bo być suką to jedno, a bobrze być wypełnioną to drugie. :)

Gość agawaa_27
jak?

Gość suuuuuuuuuuka
do tego, zeby byc suka trzeba miec charakter ! trzeba sie z tym kurewskim zachowaniem urodzic, wtedy sie wie bez zastanowienia kiedy, co i jak robic... to, ze sie jest taka suka widac od razu w oczach ! nie da sie tego nauczyc, bo slaby charakterek i tak sie kiedys ujawni. trzeba byc zawsze twarda, oziebla i wyrachowana SUKA dla wszystkich

Gość agawaa_27 prawdziwa
:(

To, że realnie, to wiem. Ale czy robi to tak, jak do Ciebie pisze :) Głupie pytanie, ale to kusi. Na forum można wszystko napisać :) Tutaj nastolatki podpisują się ogier.

Gość Jadzia z Pomorza
wami powinien się zająć hanibal i kotlety robić z cycków.

Gość Jadzia z Pomorza
Szczerze to też zazdroszczę :o Skryta, a rżnął Cię w tyłek?

Gość później sie zaloguje
Agawaa_27 - a czego własciwie oczekujesz na początek? Podejrzewam, że chodzi zapewne o delikatną dominację, wydaje mi się, że jeżeli dokładnie sprecyzujesz swoje wymagania, to na pewno kogoś znajdziesz.

Nie wiem! Czuje sie dziwnie, bo jak slucham Skrytej, to zazdroszczę jej Pana i podnieca mnie to. Jednak jak wchodzę na strony od dominacji lub czytam inne wątki na ten temat, wydaj mi się to zwierzęce. Nie wiem skąd ta różnica.

Po prostu na taki stronach zazwyczaj piszą już osoby dość obyte z tematem. NIe chcę się bawić w doradzanie, ale może wyciagnij z ich wypowiedzi jakieś praktyki, które cie podniecają, i zacznij rozmawiać z partnerem o tym... Jeżeli nie będzie to "ciężki kaliber" to sądzę, że w ramach pikantnej zabawy może się on na to zgodzić. A z mojego doświadczenia wiem, że jeśli jakaś zabawa zainteresuje obie strony, to człowiek dość szybko przełamuje kolejne tabu.

To brzmi sensownie. Wiem, że moje pytanie jest w zasadzie głupie. Wiem, że jak zawsze chodzi o odpowiednią osobę. Czuję się jak desperatka, bo naprawdę bardzo chcę i nie chcę słyszeć "kiedyś spotkasz...". Użalam się teraz :(

A masz przynajmniej jakiegoś stałego partnera?

Dobra, nie chce mi się juz wylogowywać - to ja pisałem jako "później sie zaloguję"... Ciężko odnieść "miewam" do pytania o stałych partnerów... ;) Szukaj więc kogoś z otwartą głową, może się uda, czego w sumie ci życzę, tyolko wpierw jednak przemyśl, czego własciwie chcesz ;)

To raczej dość skomplikowana sytuacja, w której jestem z jednym partnerem. Nie wiem, czy on podziela moje fantazje.