Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaaaaaaaaa

panicznie się boję---------

Polecane posty

Gość ciociaaaaaaaaa

moje maleństwo będzie miało usuwany 3 migdał w marcu. Wiem, ze to dla jej dobra, ponieważ często łapie infekcje, a najgorsze jest to, ze zatrzymuje się jej oddech w nocy. Ale tak panicznie boję się narkozy. Nie wiem, jak ja to przeżyję:((( ciągle mam czarne myśli w głowie:(

przecież narkozy nie będzie robiła dr. Queen chloroformem, tylko anestezjolog w szpitalu :P spoko, Twoje dziecko będzie pod opieką specjalistów

Dokładnie. Ja rozumiem twój strach, bo mój syn miał zabieg pod narkozą w wieku 12 miesięcy, ale podczas takiego zabiegu lekarze wszystko monitorują, także oddech- lepiej niż ty jesteś w stanie dopilnować tego w nocy.

Gość ciociaaaaaaaaa
wiem o tym doskonale, ale ten stan uśpienia mnie przeraża

Gość aska aska
ja miaŁAm usówany 3 migdał i nie było zadnej poważnej narkozy tylko "Głupi Jas" i miejscowe znieczulenie. Nie bolało i pełen luz.

aska tak, ale małym dzieciom muszą podać narkozę, bo przecież im nie wytłumaczysz, że mają się nie ruszać. Ale naprawdę nie jest to takie straszne, ja też się bałam, ale nie było czego. Autorko, wszystko będzie dobrze zobaczysz, a twoje dziecko będzie szczęśliwsze bez ciągłych infekcji i ty też:)

Gość ciociaaaaaaaaaaaa
dziękuję za pocieszenie