Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość menek

zona to sluzaca?

Polecane posty

Gość bo to jakaś beznadzieja
no tak, bo facet w domu jest wyłącznie po to, aby mu we wszystkim usługiwać i seksić się z nim kiedy ma na to ochot. Nie musi robić nic, bo zmęczony po pracy przychodzi. A dla lepszego samopoczucia dać mu d.. i wtedy wszystko gra. Z tego co piszesz, to żona tez pracuje. Może przejmij wszystkie domowe obowiązki a ona niech leży przed TV z jakimś czasopismem i od czasu do czasu przerywała ci zmywanie naczyń mówiąc że chce, żebyś jej dobrze zrobił...

a co to za chorobe masz? moze nie ma sexu bo jestes chory i ona nie chce szie zarazic, albo powinienes odpoczywac a nie forsowac sie. a skoro masz sile na sex to masz tez siele na to by wstac i zrobic sobie sniadanie. do tego jak masz sile na siedzenie przed kompem to tez masz sile wziac leki i zrobic sobie herbate. oblozeni chory nie jestes... a co do sexu to tak jak juz wczesniej bylo powiedziane... kobieta nie ma ochoty na sex jak facet jej nie pociaga albo jak facet ja zmusza do sexu zamiast podniecic i zniewolic jej wlasnymi instynktami... moze ona nie lubi rano a woli wieczorem, moze sporoboj wieczorem ja jakos uwiesc... w sumei sex ma byc przyjemnoscia dla obu stron a nie tylko dla Ciebie...

Gość frufru
heh chory jestes to leż i się lecz, a nie seksic się. cztery dni bez seksu, strrrrraszne. az zal myslec co bedzie jak Ci sie żona pochoruje...

Gość menek
10:44 [zgłoś do usunięcia] człowieku czemu ona a to ty prosisz o seks, jak małe dziecko (seks nie dla dzieci) a nie pomyślałaeś zeby podejść do niej powiedzieć ze ją kochasz ze ładnie wygląda ze masz na niż ochote zaczac całowac i dotykać i co wtedy też by odmówiła.. wątpie wlasnie zgadlas

Gość bbbbbbbbb
A może przestałeś ja pociągać? Z resztą chory człowiek seksem nie epatuje. A nie wiedziałeś że najbardziej erogenną strefą kobiety jest mózg? O piątej rano seks...ej to barbarzyństwo. Nieświeży oddech, przepocona piżama bleeee

Gość menek
Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi. heheeh ja bym powiedzial ze te pierwsze siedza w domu a te drugie daja facetowi to czego w domu niema.

Gość człowieku czemu ona
myśle, że nie należysz do zbyt inteligentnych mężczyzn,.... ale cóż może spróbuj o nią pozabiegać, zainersować się nią, spróbować pogadać o fantazjach seksualnych i zaproponować że gdyby chciała czegoś spróbować to chętnie to zrobisz

Gość człowieku czemu ona
wiesz tu nie chodzi o żadne kwiaty czy kolacje przy świecach i drogie prezenty, kobiety potrzebują zainteresownia i bezpieczeńswa by rozkwitać - jak kwiat (patrz również odniesienie do kształtu ich narządów płciowych) jak kobieta jest szczęśliwa i kocha faceta to ma ochote na seks

Gość frufru
bo wiesz, jak sie babka spieszy rano do pracy to seks nie jest najlepszym pomyslem. chcesz rano pofiglowac - nastaw budzik trochę wcześniej...

Gość staly
oki konczymy teja rozmumiem ze kobieta to nie maszynka do bzykania ale to nieznaczy ze ma zaniedbywac faceta tak samo facet ma dbac o kobiete. wzajemnie musza sie wspierac i dbac zeby tak predka niewdala sie rutyna lub ktos trzeci bo potem jest lament. ale niepochwalam zdrady. pozdro 4 all

Gość frufru
"menek - Niektóre kobiety są po to, by je wielbić, inne - żeby je bzykać. Problem mężczyzn polega na tym, że ciągle mylą pierwsze z drugimi." a żona to dla ciebie która kategoria? :D

Gość luska1523
ZASADA JEST PROSTA JAKI TY JESTES DLA NIEJ TAKA ONA DLA CIEBIE,NIE ZNAM ANI CIEBIE ANI TWOJEJ ZONY,ODPOWIEDZ MI NA PYTANIE CZY JAK ONA CHORUJE TO SKACZESZ KOLO NIEJ W TAKI SPOSÓB W JAKI CHCIALBYS ABY ONA TO ROBILA??WIELE JEST POWODOW,ZLY HUMOR STRES W PRACY GLUPIE TEKSTY WIECZOREM,MY KOBIETY Z NATURY JESTESMY PAMIETLIWE HEHE

Gość Elena 48
Hej chlopie.Wsadz sobie glupi lep pod wode zimna .Moze ochlodzisz sobie ja to Ci rozum powroci tam gdzie powinien byc.A jak nie pomoze to tylko lina czlowieku.Bo jestes stracony dla malzenstwa.

Gość Elena 48
A i podobno glupcow nie sieja.Sami sie rodza na potege.

Gość ulioluiol
Wprawdzie autorowi mi się nie chce odpowiadać bo z daleka mi cuchnie tanią prowokacją ale wciąż zdumiewa mnie że taka sytuacja jest możliwa w rzeczywistości. I moga istnieć typy które na seks siłę mają ale już herbatę "trzeba" im zrobić przed wyjściem do pracy. No ale każda ma na co zasłużyła więc jeśli ma do czynienia z takim typem, to niech sobie sprawę przemyśli.

kobieta idzie rano do pracy, wstaje wczesnie, szykuje sie itp. A ten jeszcze witaminki, herbatka, sniadanko i ruchanko :D A pozniej do komputera i caly dzien pierdzi w stolek.. Jaki biedny - 4 dni nie spuscil z krzyza i go nosi :O A ty co robisz jak ona jest chora?? A zreszta jak na sex masz sile, to dla prawdziwego faceta zrobienia sobie pozniej zarcia nie byloby zadnym problemem. Ty masz piz.de a nie jaja :D:D

oto jest prawdziwy facet. mógłby się bzykac nawet gdyby zdychał ale herbaty to już sobie nie zrobi bo za ciężko. gdybyś nie mógł sie ruszyc to Twoja dzieczyna w akcie łaski podałaby Ci całe śniadanie z tabletkami, ale skoro mozesz rżnąc to do kuchni dojdziesz o własnych siłach. ogier za dychę. tfu!

Gość bezz kommentarza
no, tak wyglądają relacje między ludźmi w przeciętnym polskim małżeństwie...bleeeeeeeeeeee