Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkk

nie powiedzialam facetowi ze mi sie podoba pozniej zobaczylam go z inna

Polecane posty

Gość smutasekkkkkkk

dobrzez robilam? :( myslslam ze po pocalunku sam sie zorientuje

Gość chyba nie połapał sie

albo mu się nie podobasz (co jest mało prawdopodobne) albo jest idiotą i nie zrozumiał przekazu tego gestu

Gość bo chłopu to trza
wszysko tak prosto z mostu łoni głupiii to nie zrozumiją że kobita zakochona je

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
skonczyly sie te czasy kiedy pocalunek jest gestem wyrazajacym zainteresowanie teraz od razu rozkalda sie nogi smutne ale faceci tego oczekuja:( tamta pewnie nie cyckala sie od razu dala...

Gość latino americano
tak mi sie wydaje ze nawet gdybys to zrobla to nic by to nie zmienilo....... a ile masz lat?

Gość latino americano
a przepraszam bardzo ten kto chce to rozklada nogi a kto nie to nie i od faceta to nie zalezy

znakami to sie zajmuja wrozbici. mezczyzna to jest "taka prosta osoba", ktorej lopatologicznie sie przekazuje swoje intencje. teraz, kiedy kobiety (nie wszystkie, ale spora czesc), caluja sie z kim popadnie, gdzie popadnie i bez uczuc, mezczyzni nie wiedza tak naprawde, co maja myslec.

Gość smutasekkkkkkk
on ma 22 ja 23 poczulam sie jak kretynka widzac go z nia za raczke a on na poczatku mnie unikal speszony caly a pozniej zagadal jakby nigdy nic co u mnie:O myslalam ze sie spale ze wstydu za swoja naiwnosc

Gość latino americano
dziewczyny sie caluja ale to nic strasznego dorzej tak jak faceci jaezdzic po imprezach i wyrywac dupy ..... bez uczyc

Gość no to jego strata
to nie ty masz ganiac za facetami i im słodzić tylko oni tobie wniosek-> typ faceta który będzie z każdą dziewczyną,nie ta konkretną bo tylko ją chce ale jak nie ta to inna

" dziewczyny sie caluja ale to nic strasznego. dorzej tak jak faceci jaezdzic po imprezach i wyrywac d**y ..... bez uczyc" - jaaaasne :-o chyba zapomnieliscie, czym jest pocalunek a raczej, czym byc powinien. pocalunek, to pieszczota, zacheta i wstep. jakie swiadectwo o sobie wydaje dziewczyna, ktora caluje sie z kazdym facetem, z ktorym gdzies wychodzi? a faceci nie zawsze jezdza na dyskoteke, zeby "wyrywac". :-o

Gość smutasekkkkkkk
poczulam sie jak debilka:( jeszczze on do mnie zagadal a jegokolega stojacy obok mowi "pewnie zazdrosna jest" a ten sie usmiechnal tak dziwnie:O boze ale mi bylo wstyd:(:O:O:O:O

Gość frufru
temat wraca jak bumerang. pogódź się z tym laska weszcie że sfrajerzyłaś i sie uspokój...

Gość smutasekkkkkkk
jaki bumerang znowu tutaj co drugi temat sie powtarza nie zakaldam 1000topikow na ten sam temat:P nie odpowiada to nie czytaj