Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

mam maly biust i przez to czuje sie nieatrakcyjna

Polecane posty

Gość xvxxvvxv
albo na ktore nawet A jest za wielkie...

Ja na codzień noszę push up, mam rozmiar A75. Biust ładnie wygląda, ale gorzej jeżeli wyjdę na plażę. Czaasem nawet ten A75 jest za duży. A nie mogę sobie pozwolić, żeby było widać mi odstające poduszki. Mam to po mamie, bo odkąd pamiętam zawsze miała bardzo mały biust

to wychodzi na to, że nosisz za mały rozmiar stanika 75A jest na ok 86,5 cm w biuście 75B jest na na 89cm w biuście (gdy 75C jest na 91cm) jeśli nosisz zbyt małe miseczki nie mieszczą Ci się w nich piersi i zostają one wtedy rozsmarowane po ciele, mogą się tworzyć buły pod pachami itd zapraszam na lobby małobiuściastych, dziewczyny doradzą Ci co do rozmiaru dokładnie, poszukasz fasonu odpowiedniego dla siebie itd oto link na to forum : http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580

Gość 19-stka
tez kiedys tak narzekalam. Wkoncu przytylam 7 kg i mam mega opone na brzuchu. Teraz mysle, ze wole swoje dawne male cycki i mniejszy brzuch niz wiekszy biust i te sadło...

Pracowałam w skiepie z Bielizna I wiesz naprawde dobrze dobrany biustonosz daje super efekt Małe tez jest piekne

ja kiedyś jak nosiła źle dobrane push upy to jak porównałam je z dobrze dobranymi miękkimi stanika to w tym miękkim (czyli nic nie usztywnianych, tylko koronka) mam zdecydowanie większy biust, podniósł mi się, wypełnił i tracą się buły spod pach

Gość a jaki rozmiar powinnam nosić
skoro mam pod biustem 82 a w biuście 103

Gość xvxxvvxv
ja wlasnie kupila miekki z koronki w rozmiarze 65C i wyglada to okropnie . jestem w nim plaska jak 10letnia dziewczynka.

czasami 75a jest ok czasami B zalezy od producenta ahh ...moze macie racje moze nie jest tak zle...szkoda ze ja co chwile wyszukuje w sobie jaksi kompleksow :(

82/103 powinnas celować w staniki w okolicach ang.75F lubFF (polskie to będzie 75G lub H)

U mnie jest tak, że ja mam biust straaasznie mały. Kupiłam 75A to odstaje mi. Gdybym przytyła, to zawsze nogi i tyłek. Gdybym schudła to miałabym ręde jak patyki i wystajace żebra.

szkoda ze jak ubiore obcislabluzke to zaraz mi sie wydaje ze kazdy ma mnie sie gapi a raczej ma moje cycki:O

Gość 75G to masz cyc kobito

Gość vvvvvvvvvvvvv
zabeczkaaa - po pierwsze nie słuchaj i nie czytaj takich głupoli jak gloszacy prawdę, to zakompleksione dzieciaki co chcą być cool. Pomyśl - na starość biust Ci nei zwiędnie i możesz na prawdę wiele rzeczy nosić, ktorych dziewczyny z dużym biustem nie mogą. A jeśli o ciuchach mowa, dziewczyny na pewno Ci potwierdzą jak to jest ciężko gdy nosi się rozmiar 36 ale piersi nie wchodzą.

dla małych piersi pamiętajcie ze nie każdy fason będzie dobry ja patrząc na swój biust w różnych modelach uznałam że najlepsze są half cup'y

Gość Ale Ty nie masz kupować
stanika 75a, tylko 75c ewentualnie 70d- w zależności od rozciągliwości. Przy ubieraniu pochyl sie lekko do przodu, wtedy ta część biustu, którą masz pod pachami i na plecach wyląduje w staniku :D

Gość xvxxvvxv
Głoszący prawdę - ty nie masz mozgu i tez zyjesz - jak widzisz mutanty tez musza byc :D

Gość Ale Ty nie masz kupować
Nienawidzę tematów o wyższości małych biustów nad dużymi i na odwrót, ale jak słysze argument, że tylko duży biust na starość robi się obwisły to mnie szlag trafia :P Jasne, bo małe biust nie dotyczy wiotczenie skóry i grawitacja :P

Ja nie myślę o starości. Myślę co jest i będzie w najbliższych latach. Na starość będę pomarszczona i nie wiadomo czy dożyję.

Głoszący prawdę :O:O:O:O:O Masz kompleksy na temat mniejszosci chyba Zal mi Ciebie

Gość xvxxvvxv
taki mozg jak twoj to jak nie mozg :D pewnie ze nie urosnal ale sie nie powiesze z tego powodu.

Gość vvvvvvvvvvvvv
No bez przesady, chodzi o to że skóra owszem sflaczeje i przy małym biuście, ale zupełnie inaczej będzie wyglądać to niż przy dużym. Sorry jeśli Cię uraziłam - moze zły dobór słów.

większa literka wcale nie oznacza, ze biust jest jakis mega, to brak znajomości rozmiarów staników... a co do małych biustów to każdy biust może oklapnąć zwłaszcza taki który nie jest odpowiednio podtrzymywany przez dobry obwód (a niestety bardzo wiele kobiet nosi staniki o zbyt szerokiem obwodzie)

dziekuje wam za wysluchanie mnie i rady:D musze zmykac ale zajrze tu pzoniej 😘 🖐️

Gość vvvvvvvvvvvvv
Zakompleksiony szczyl z Ciebie Głoszący prawdę. Zajebi..sty jesteś z tymi swoimi tekstami, wow!

Gość xvxxvvxv
mam kompleks , ale nie jestem w depresji 24h na dobre - jesli myslisz ze dziewczyny z malym biustem nie maja powodze w zyciu czy milosci to wspolczuje ci.

Gość xvxxvvxv
*powodzenia

Gość mala777777777777777
gloszacy prawde...owszem moze i piszesz prawde..ale czy w kazdym zdaniu musisz kogos obrazac??? jakie to meskie.....masakra!!!!

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvv
No i co z tego że suchoklateski. Ważne się akceptować nie?