Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfghzsdhzdbgdf

Spacerówka - proszę o radę

Polecane posty

Gość fhfghzsdhzdbgdf
no w sumie to na lato bo teraz to jeszcze z głębokiego korzystam, gdzieś tak na za dwa miechy będzie mi potrzebna, a ogólnie to ok?? Nie znam się za bardzo na tym:(

Gość fhfghzsdhzdbgdf
aha, no widzicie na to nie spojrzałam. teraz ma pół roku

nie kupuj nic firmy mamtu!ja kupiłam pałąk do wózka moje dziecko miało 2 miesiące i nie ruszało jeszcze nim i sie posuł wiec do d... ta firma i jeszcze na mój koszt naprawa miał być jak dzwonillma i olałam ich daj sobie z nimi luz

Gość fhfghzsdhzdbgdf
goba1 dzięki marta1979 a ile mniej więcej waży ten wózek? To dla mnie ważne żeby był lekki

niemoge znaleźć wagi tych wózków ale do 8 kg jeśli się nie myle

ja mam taki http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2511554 leciutki jest i moge nawet go jedna reka niesc a w drugiej dziecko plus zajmuje malo miejsca w bagazniku ale na poczatku uzywalam chicco, tez byl dobry chociaz plastik przy pasku pekl mi nie mam pojecia jakim cudem. teraz to prawie tylko maclaren bo o wiele latwiej sie prowadzi.

Gość fhfghzsdhzdbgdf
no właśnie a przede mną kilka pięter w bloku bez windy:( i sama będę musiała to znosić najczęściej dlatego szukam czegoś lekkiego bo dodatkowo sama jestem drobniutka

Gość fhfghzsdhzdbgdf
klusko a w PL po ile można go kupić??

autorko ja tez mam kilka pieter do pokonania ale ja wozek zostawiam w piwnicy wiec nie musze dzwigac :) a ty tak nie mozesz? zostaje mi tylko dzwiganie 12 kg synka :) na 4 pietro

Gość fhfghzsdhzdbgdf
no właśnie nie mogę, nam piwnica nie przysługuje bo mamy duże mieszkanie i Ci co mają małe mają u nas piwnice a w bloku na parterze też nie mogę bo to stary blok z wiecznie otwartą bramą, pijaki się kręcą itp

no bardzo ładny ale koła nie za małe?tzn wiem ze parasolki maja małe koła ale ... ładny i niedrogi

no droga ta spacerowka w Polsce :O tyle ze na ceny spacerowek parasolek tutaj to tez jest droga porownujac do innych. jak mezowi powiedzialam ze chce ten to sie w glowe popukal ze tyle za parasolkowy ale potem w sklepie wszystkie rozkladal i skladal i ten mu najbardziej pasowal. ja mam nadzieje ze to juz bedzie ostatnia spacerowka bo widze ze woza dzieci starsze 2-3 latka w nich. bardzo lekko sie prowadzi, latwo sklada i rozklada i jest lekki, ma raczke z boku wiec po zlozeniu bierzesz w reke i nie jest za ciezko. ale moze warto poszukac czegos w podobnym stylu a tanszego, sa takie lekkie parasolki innych firm ktore tez sie rozkladaja i sa tansze. zycze powodzenia w szukaniu. :)