Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana jadwiga

kto z was lubi czytac prasę typu...

Polecane posty

Gość zakłopotana jadwiga

no właśnie, chyba coś ze mną nie tak, bo namiętnie czytam szmatławce typu "sukcesy i porażki" "blaski i cienie" "takie jest życie" "z życia wzięte" "sekrety serca" "kalejdoskop losów" itp:o nie mam pojęcia skąd mi się wzięło zamiłowanie to takiego chłamu..sama sobie się dziwię, bo jeszcze niedawno śmiałam się z tych gniotów, aż któregoś dnia wpadła mi w ręce taka gazeta i z nudów zaczęłam czytać..od dechy do dechy i poszło..teraz sama czasem kupuję takie bzdety i czytam w tajemnicy przed wszystkimi...rany jestem dorosłą wykształconą osobą a czytam takie głupoty.. czy ktoś z was też tak ma?:o

hehe rozbawił mnie ten topik. już widzę, jak czytasz to czając się w jakimś zakamarku :) ja takich gazet nie kupuję, ale jak są u mojej babci to tez je czytam od dechy od dechy :) i też wykształcona, 20pare lat na karku a mnie to wciąga. Coś w tych gazetach musi być ;)

Gość zakłopotana jadwiga
kurczę nie jestem samotna - pracuję, choć przyznam, mało, mam męża, rodzinę, znajomych...zaniepokoiło mnie to - jakbym się cofała w rozwoju:o

Gość zakłopotana jadwiga
abeille - tak jak myślałam - przeważnie czytują to babcie;)ale cieszę sie, że nie jestem sama - choć ty przynajmniej tego nie kupujesz:P

no jeszcze nie doszłam do tego etapu i daj Boże abym nie doszła :)

Gość fsfewqew
A ja takie gazety bardzo lubię...mimo że jestem wykładowca na UJ:P

Gość zakłopotana jadwiga
fsfewqew jeśli to prawda, co piszesz to nie jest jeszcze ze mną tak źle, no chyba, ze masz pod 60:p

ja tam lubię czasem poczytać, co prawda innego typu prasę, ale równie \"błyskotliwą\" jak np. \"życie na gorąco\", itp. :D ploty, ploty, ploty...;):P:D

Gość mam to samo kochane
wyksztalcenie wyzsze, lat 29, a czytam te gazetki od pru lat, moze juz z 10, bo pamietam, ze zaczelam juz na studiach :o , sukcesy i porazki, cienie i blaski, sekrety serca, z zycia wziete :) nawet kiedy je kupuje to sie strasznie wstydze, co najmniej jakbym kupowala jakies swierszczyki :o Ze znajomych nikt nie wie, ze to czytam, chociaz jeden kolega kilka lat temu (8 dokladnie ;) ) smial sie ze mnie, bo pamietam jak dzis artykul o jakims biednym koniku i poryczalam sie nad tym ;) Kumpel spytal co mi jest (mieszkalismy razem), a ja mu powiedzialam, ze zal mi tego biednego umeczonego zwierzaka :|

Gość majka32111
no to ja tez sie przyznam ,ze lubie czytac te gazetki,mój mąż sie z tego smieje,ale staram sie czytac kiedy jestem sama bo często to sa smutne opowiesci i wtedy potrafie sie mocno rozryczec.

Gość zakłopotana jadwiga
mam w rodzinie osobę, która pracuje w jednej z redakcji tego typu gazet i wiem, że oni je trochę podbarwiają, żeby było bardziej śmiesznie, wzruszająco etc.. kiedyś myślałam, że redaktorzy sami na poczekaniu wymyślają te historyjki, ale nie:) rzeczywiście ludzie przesyłają je a oni tylko "tuningują" żeby nadawały się do publikacji, podobno z reguły błędy w tych opowiadaniach są koszmarne - mowa oczywiście o ortografii :P co nie przeszkadza ciekawej fabule:) nie dopytałam, czy za wykorzystanie tekstu coś płacą, bo może i sama porwałabym się na jakieś 2 stronicowe romansidełko;) ja też się wstydzę przy kupowaniu tych gazet i najczęściej nabywam je w marketach, żeby nie wymawiać całego szeregu tytułów i nie palić się ze wstydu jeszcze mocniej;)

Raz na imprezie dorwałyśmy się z dziewczynami do czegoś takiego, była tam historia o chłopczyku któremu zdechł chomik jak był na obozie, i jego rodzice podmienili go na nowego, zeby nie byl smutny jak wroci, i potem przez 10 lat tak robili chyba... i na koncu sie oszustwo wydało i chłopak był załamany, miał żal do rodziców że go tak oszukali i ogólnie katastrofa... tytuł coś jak \"Chomiki nie zyją wiecznie\"... ostra schiza, nie powiem, ale żeby to regularnie czytać?

Ja czytam takie gazetki przewaznie w wannie.Kupuje je i czytam" od deski do deski". I wcale sie tego nie wstydze bo uwazam ze nie ma czego.Dodam ze mam 32 lata a czytam je juz od paru lat:) Czesto jednak zdarza sie ze historie w tych gazetach sa powtarzane.

Gość zakłopotana jadwiga
może i się powtarzają ale ja jeszcze do takiego etapu nie doszłam, żeby móc to stwierdzić:)mam za mało doświadczenia;) imoen- też czytałam historię o chomiku!!!! bardzo znajomo zabrzmiało to, co opisałaś.. wiem wiem, schiza że głowa boli:o