Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maagda**-

moje zycie stracilo sens...

Polecane posty

Gość maagda**-

pare miesiecy temu wrocilam z anglii...wyjechalam zeby podszkolic jezyk,zostalam na dluzej,wpadlam w depresje. To byl dla mnie okropny okres..wrocilam do polski i zaczelam wszystko od nowa. Znalazlam prace, poznalam nowych swietnych ludzi, schudlam(podczas depresji przytylam ponad 10kg) poznalam fajnego faceta,rozpoczelam studia i wszystko bylo piekne. A teraz? W ciagu ostatnich 2tyg stracilam prace, z powodow finansowych przerwalam studia,chlopak mnie zostawil bez slowa a ja zaczelam pic i znowu palic, nie mam ochoty wychodzic z domu, nie rozmawiam z rodzina,czuje sie fatalnie,nie wiem co dalej robic...mam 21 lat!! nie chce sie znow zalamywac ale nie widze sensu w swoim zyciu,boje sie ze bedzie takie beznadziejne i szare jak kiedys...:(

nie zalamuj sie tylko wysylaj CV i szukaj pracy ! i chyba pochopnie rzucilas studia...a serce wiadomo ze boli ale trzeba zyc dalej... powodzenia

Gość maagda**-
musialam zrezygnowac...zeby kontynuowac potrzebowalam ponad 1000zl...dopiero w pazdzierniku zaczne jeszcze raz...wlasnie przegladam oferty pracy,pisze nowe cv ale boje sie ze niczego nie znajde. Bardzo lubilam poprzednia prace a szukalam jej ponad 2 miesiace...alemusze cos znalezc bo zwariuje,juz nawet nie chodzi o kase...jakbym znalazla prace to bym sie jej calkiem poswiecila i nie myslalabym o chlopaku,przestalabym sie upijac pewnie...a tak? co ja ze soba robie w ogole?