Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhg

kurcze czego chce ten bank odemnie??ktoś moze dostął to też na maila?pomocy!!!

Polecane posty

Gość dfhg

WesternUnion.com has sent you a message on GovLoop - Social Network for Government Dear Sir / Madam, Istnieje problem z Western Union Money Transfer kwotę 65290,00 dolarów w gotówce Ukierunkowany zapisane do pliku WUMT/037873/08 przy właścicielem tego adresu e-mailowego, który jest Ci. Międzynarodowy Fundusz Walutowy skontaktowała nas odszkodowania za parę dni temu ze względu na swój przydzielony kod zabezpieczający. Jesteśmy w stanie wypełnić transferu kierować na adres e-mail, dlatego wymagają nieco więcej informacji, w celu zakończenia tej operacji. Poniżej przedstawiono informacje na konieczne, aby wypełnić go i przesłać do menedżera plików w wumtcode-250-33@live.com z zastrzeżeniem jak: Pilny komunikat z Western Union 1.Full Nazwa: 2.Full Adres: 3.Marital Statua: 4.Occupation: 5.Age: 6.Sex: 7.Nationality: 8.Tel.Number: 9.Country zamieszkania. Uwaga: Wyślij szczegóły wumtcode-250-33@live.com odpowiedzi wysłane na ten e-mail nie będzie wydana. Gdy tylko informacje otrzymaniu Twojego Numer kontrolny przekazu pieniężnego zostanie wysłany do Ciebie i spełniwszy wymogi płatności przez Western Union opłaty, płatności będą dokonywane na konto nominowany na rachunek bankowy lub licznik bezpośrednio z Western Union Przesyłanie / Płatniczych Banku. Gdy pocztą elektroniczną, należy użyć (Nr 250-33) dla wygody naszych wzajemnych.

Gość pomocy doraznej
Oczywiscie, ze sciema. Normalny bank nie wyciaga od ludzi informacji przez emaila :o

Gość nocoty.pl
powiedz, że to prowokacja - przecież już tyle było różnych artykułów i programów na ten temat. BANKI NIE WYSYŁAJĄ TAKICH MAILI. Jeżeli chcieliby uzupełnić Twoje dane to zaprosiliby Cie do siedziby. A jeżeli masz jeszcze jakieś wątpliwości to zadzwoń do siedziby banku.

Gość dfhg
no a najlepsze ze ja nie mam nawet w tym banku konta...

Gość nocoty.pl
no to najlepiej zadzwoń do tego banku i powiedz, że ktoś naciąga ludzi zasłaniając się ich marką, może uchronisz kogoś przed popełnieniem sporego błędu.

Gość eeeeeeeeeeeeetam
to jakaś kradzież danych, na dokładkę napisana przez jakiegoś analfabetę. Nie podawaj żadnych danych, bo możesz być potem okradziona. Poza tym spodziewasz się od kogos jakichś pieniędzy? Przecież wiedziałabyś bez tego maila cos o tym :)

Gość Pani Kaczorek
Koniecznie zadzwoń do tego banku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naciągacze!

Gość dfhg
no własnie chyba tak zrobie.. kutrcze juz dwa razy dostałam takiego maila i dwa razy go ignorowałam i ciagle przyłazi..

Gość eeeeeeeeeeeeetam
poza tym piszą do ciebie i tytułują drogi panie/pani... To nie widzą do kogo piszą? Oszustwo jak nic

Gość marillon
Czy ty nie widzisz, ze ten tekst jest przetlumaczony przez jakis translator? Na piewszy rzut oka widac, ze to sciema.

Gość Pani Kaczorek
wyślij to pismo do banku; ale prędziutko; może komuś uratujesz ...."tyłek".

Gość dfhg
własnie dzwonie do banku

Gość dfhg
zadzweoniłam.powiedziałą ze ich bank nigdy nie pisze maili..tylko dzwoni bezpośrednio..dlatego owedziałą ze wszystko to sprawdza..

Gość Pani Kaczorek
może jeszcze zgłosisz na policję? nie zasugerowali ci tego w banku??????

Gość dfhg
nie nic takiego mi nie powiedzieli..

Gość nocoty.pl
wystarczy, że zgłosiłaś do banku, myślę, że oni się już tym zajmom.

Gdyby ktoś Ci przesłał pieniądze przez Western, to musiałabyś być o tym przez tę osobę poinformowana i mieć specjalny numer, na który odebrałabyś pieniądze, podając imię i nazwisko tej osoby, miejsce, z którego pieniądze są przesłane. Przy odbiorze swoje dane, na specjalnym druku, choć nie we wszystkich bankach takie są zasady. W GetinBanku musisz wypełnić specjalny druk, ale w innym placówkach wystarczy podać numer. Na pewno osoba, która Ci wysyła pieniądze nie podaje Twojego maila. Olej.