Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalnyy

piesci czy nie?

Polecane posty

moja twierdzi ze nigdy sobie nie robi dobrze, tzn nie zabawia sie sama...moge jej wierzyc czy jest to sciema? albo jestem taki dobry ze jej robie tak dobrze i nie chce sama sie bawic? :D

Ja tam sie pieszczę chociaż życie seksualne mam nad wyraz udane:)Nie zawsze mój pan jest przy mnie, a ochota nachodzi w najróżniejszych momentach przecież...Zycie, nie ma co ściemniać:)

wlasnie, nie wiadomo jak, gdzie kiedy i z kim....:D musze dzis zasugerowac pofffazna rozmowe heh:D

Gość siebie dam po slubie
oczywiscie ze sie piesci a nic ci nie mówi bo nie chce ci sprawiac przykrości

Gość to nie tak dziala
to nie jest tak ze kobieta sie nie masturbuje po partner ja calkowicie zaspokaja. To dziala dokladnie na odwrotnej zasadzie. Im wieksza satysfakcja z seksu, tym czesciej sie o nim mysli, tym bardziej i czesciej sie jest napalonym bo mysli kraza wokol podniecajacych wspomnien i wtedy jak ukochanego nie ma akurat pod reka to trzeba to napiecie jakos rozladowac samej. Inny powod bywa taki ze kobieta fantazjuje o tym ze robi jej to inny facet, bo w jej wlasnym pozyciu seksualnym nie jest dokladnie tak jakby to sobie wymarzyla. Wtedy tez czesciej sie sama zadowala. Jezeli mowi ze sie nie masturbuje to ogolnie moze miec niskie libido, albo klamie zeby ci nie robic przykrosci, w obawie ze sobie pomyslisz ze twoje pieszczoty jej nie wystarcza.