Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba jaga 6009

co to znaczy, gdy nie dzwoni???

Polecane posty

Gość baba jaga 6009

bylam na randce z bardzo fajnym chlopakiem. mysle, ze bardzo milo spedzilismy czas, bardzo dobrze nam sie rozmawialo. pierwsza sie pozegnalam, a on na pozegnanie zaproponowal, zebysmy w weekend lub w przyszlym tygodniu wybrali sie do galerii. randez vous mialo miejsce w srode po poludniu, dzis piatek, a on nawet smsa z podziekowaniem za milo spedzony czas nie puscil. czy to znaczy, ze powinnam dac zlewke?

Gość baba jaga 6009
dodam ze poznalismy sie na kafeterii w dziale uczuciowym 😭

Gość baba jaga 6009
oczywiscie, ze sie tam nie poznalismy podszywaczu :-)

Gość moskala
jest kilka możliwości: a) powiedział że sie spotkacie i ze zadzwoni z uprzejmości by ci było lepiej a tak na prawdę nie planował się już więcej z Tobą spotkać b) jest z tych co to dają dziewczynie na wstrzymanie czyli zadzwoni dziś wieczorem lub jutro i z marszu zaproponuje spotkanie c) w międzyczasie był jeszcze na kilku innych randkach i wybrał kogoś innego d0 ma kogoś i ogarnęły go wyrzuty sumienia e0 było tak fajnie że teraz się speszył i czeka aż ty zadzwonisz anyway, nie myśl o tym bo to nic nie da.jeśli macie być razem zadzwoni.najlepiej idź się pobaw dziś jest piątek poszalej może poznasz kogoś fajniejszego

Gość baba jaga 6009
:-) ja naprawde chcialabym, zeby zadzwonil, mimo wszystko ide dzis wieczorem na balety

Gość moskala
I dobrze robisz.tyle razy co ja czekałam na tel.a wydawało mi się że oboje sie tak cudownie bawiliśmy... ech Z reguły jak od razu nie napisał nie zadzwonił to wiedziałam ze już nic z tego przestałam potem juz sie nie nastawiać za bardzo na telefony a teraz jestem z facetem który po imprezie ledwie mnie odprowadził pod drzwi juz napisał esa:)