Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktore z tych rzeczy

JAKA KOLEJNOSC??

Polecane posty

Gość ktore z tych rzeczy

mam 21lat i sprawa dotyczy tego kiedy mogę ją: - zacząć trzymać za rękę - pocalowac w usta - pocalowac w policzek - posadzić na kolanach - przytulić pomozecie jesli ustalicie kolejnosc zaczynajac od tego, co moge zrobic najwczesniej..... oczywiscie wasze subiektywne zdanie

Gość ktore z tych rzeczy
pomozcie dziewczyny

Gość sunrise sunset
To wyjdzie w praniu, ale nie zaczynaj od sadzania jej sobie na kolanach, może się wyrywać:classic_cool:

Gość ktore z tych rzeczy
dziekuje sunrise za opinie czekam na nastepne

Gość podbije bo to temat kolegi
:classic_cool:

O boze, zupelnie inaczej bym to uszeregowala... No, ale to strasznie subiektywne:) 1) przytulić (przeciez robię to na powitanie i pożgnanie nawet z męskimi przyjaciółmi... chyba, że chodzi Ci o takie erotyczne przytulanie się, jeśli tak, to na końcu kolejki...:P) 2) pocałować w policzek (to w sumie moment krytyczny, jeśli się nie spłoszy, to znak, że pewnie czuje coś więcej) 3) pocałować w usta ---> początek bycia razem 4) posadzić na kolanach ---> zaufanie i budowanie fizycznej więzi:) 5)trzymanie za rękę (taki pierwszy sygnał bycia razem, ogłoszenie światu, że już ze sobą jesteście:D)

Gość Sarenka2892
Czyli jak ktos chodzi za reke to juz jest razem?

No, zazwyczaj, chyba, że chodzi o jakieś gimnazjalistki wychowane na bravo i MTV, wtedy rzeczywiście można mieć wątpliwości...:P Nie widziałam też nigdy damsko-męskiej relacji niepodszytej 'czymś więcej', ale praktykującej chodzenie za rękę, więc sorry.:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin