Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miki15

Stanik

Polecane posty

Gość Miki15

Mam 15 lat. Niby z wymiarów wynika że mam 60F (66pod 84w) ale kurde jak widziałam w necie zdjęcia kobiety która miała 60F mój biuścik jest od tego o wiele mniejszy. Fakt, mam piersi oddalone od siebie, no ale to dość duża różnica. Może jestem nietabelkowa. Dodam że jeszcze nie nosiłam 60F.

Gość Miki15
Kultura... :/:/:/

pamiętaj, że każdy biust jest inny, sama mam 68/84 i tabelkowo powinnam nosić ang. 65D lub 60E (polskie 60F), a oba rozmiary są na mnie za małe,a jak patrze na nie to wygląda że będą za duże dopóki nie upchnę w nie piersi porządnie, wtedy wielka buła mi wystaje ang 65DD też jest na mnie za małe już chyba :P to tylko tak wygląda, można pooglądać zdjęcia kilku osóbw tym samym rozmiarze i każdy biust będzie wyglądał inaczej poza tym nie mierzyłaś jeszcze 60F więc nie wiesz jak będziesz w takim staniku wyglądać :) ja jak załozyłam pierwszy raz dobrze dobrany rozmiar miałam pusto w miseczkach troszkę ale zostawiłam go i po dwóch tygodniach wszystko było idealnie wypełnione, kolejne 2 i stanik był do wymiany na większy :) nie ma to jak migracja :)

i pamiętaj o jednej rzeczy, nie każdy model stanika może Ci pasować np ja mam w szufladzie 6 staników w tym samym rozmiarze różnych firm i modeli i tylko dwa modele na mnie dobrze leżą, reszta z moim biustem jest totalnie niekompatybilna

Gość brabiakaia
ej dziewczyny a co to znaczy 60F? nie ma cycków w kształcie litery F

F oznacza wielkość miseczki bo są one nazywane kolejnymi literami alfabetu i literka F wcale nie oznacza jakiejś wielkiej miseczki bo zależnie od obwodu dopasowuje się miseczkę