Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkk

mam strasznego dola a najgorsze jest to ze nie wierze ze cos sie zmieni

Polecane posty

Gość smutasekkkkkkk

otoz przez cale studia licencjackie wyjezdzalam do anglii aby zarobic troche kasy pozniej bylam tam 2 lata postanowilam wrocic do polski i co od czerwca nie moge znalezc pracy:( mam 25lat i zaczelam studia uzupelniajace to tez bylo bledem bo przekonaalm sie nie jeden raz juz ze nikt tego nie docenia i trace tylkokase ktorej nie mam zawalilam semestr i tak postanowilam rzucic studia bo nie stac mnie na nie 600zl mc czesne plus dojazdy pracy nie mam placic rachunki tez tzreba a ja zaczynam oszczedzac nawet na jedzeniu kurwica mnie juz bierze mam dosc nie zalezy mi na niczym juz mam ochote umrzec:(:( gdyby nie syt rodzinna nie siedzialabym w polsce kurwa ale to jest pojebane wszystko😭

Gość Smutna-20latka
Hej smutasku, rozumiem Cie zawsze w zyciu jest pod gorke, nigdy nie ma lekko ale nie zawsze trzeba wszystko skreslac z gory. Kazde wyjscie ma dwie strony :)

Gość smutasekkkkkkk
w niedzieel mam ostatniepodejscienic sie nie ucze mam w dupie te studia juz napisalam wniosek o skreslenie:O pracy nie mam od zcerwca nic nie moge znalezc gniote sie z rodzenstwem na malym mieszkaniu ktore wyglada jak nora nikt z nas nie ma swego pkoju zamiana nie wchodzi w gre bo staramy sie juz 4 lata i nic nawet z eksmisji nie ma szans:(

Gość cafeterka
też mam doła,źle mi dzisiaj:mąz daleko,znajomi jakoś się wykruszyli,pada śnieg...i co z tego,że mam ładny dom,ze nie muszę się martwić o jutro,jestem sama jak palec...a przecież nie jestem złym człowiekiem wręcz przeciwnie:( musze się wypłakac...

Gość smutasekkkkkkk
tak bardzo marzylam o innym mieszkaniu zeby sie stad wyniesc ale nie mam szans ost staralam sie ( 7mc) o mieskzanie z eksmisji ale wiadomo miasto przedluza zadluzonym termin splaty dlugow a mi nie chca zamienic na inne:(

Gość cafeterka
smutasekkkkkkk widzisz jak to jest w życiu tak źle i tak niedobrze:( wysprzątałam dziś tą swoją "zlota klatke" i co???? gówno z tego złapałam mega doła i nawet nie ma się komu wygadać...

Gość smutasekkkkkkk
ja tez jestem sama brat jezdzi do alski po pracy aja mam cala to mieszkanie na swojej glowie..nawet wegiel musze nosic sama:O zajebiscie

Gość szyderczyni
Znajdź sobie sponsora. Daj ogłoszenie, że studentka szuka sponsora w zamian za dupkę chce kaskę na studia. Na pewno się ktoś zgłosi tylko musisz lubic niekonwencjonalne zabawy. A jak nie to się powieś :-) Też wyjście :-)

Gość dzięki za rady