Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzduraa a a

jedno małe albo i nie małe pytanie

Polecane posty

Gość bzduraa a a

chciałabym ,żeby ktoś mi powiedział, czemu osoby które są 'ładne', mają trudniej w życiu, nie są tak lubiane jak inni(oczywiście nie chce tutaj obrażać innych - bo uważam,że każdy na swój sposób jest ładny i jest w nim coś piękniego) tylko po prostu chodzi mi o to -czemu, chodzi mi oczywiście nie tylko o wygląd zewnętrzny,ale i o osoby które są piękne w środku, czemu tak jest,że mają trudniej?

Gość a wiesz co może Tobie
to one tak mysla i przez to sa dziwne/niedostepne/zadufane/boja sie odrzucenia... a jestes taka jaka Cie widza inni a nie jakie mniemanie masz o sobie. Moze Tobie sie wydaje z jstes piekna w srodku... wielu osobom sie tak wydaje, niestety

Gość bzduraa a a
niekoniecznie pisze o sobie (: chciałabym wiedzieć, bo znam wiele osób które nie są lubiane tylko dlatego,że są ładne

Gość frania24
Nie wierze w to, ze mozna kogos lubic lub nie lubic za to czy jest ladny lub nie. Chyba jedynie dlatego, ze takie osoby sa zadufane w sobie, sa czesto narcyzami. Ja jestem ladna, ale nie obnosze sie z tym ( tutaj moge sobie pozwolic bo jestem anonimowa ) i mam wielu zyczliwych znajomych, ale znam wiele osob, ktore wszem i wobec glosza jakie to nie sa wspaniale i jakos sama nie palam sympatia do takich typow.

Gość sexylady
bzduraa a a, to bzdura,uroda bardzo pomaga w życiu a jak jeszcze masz dobry charakter to już w ogóle super