Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joli9087

Do Czy widziałyście tego chłopczyka???????????????

Polecane posty

Gość Joli9087

Najbardziej mnie denerwuje, jak wszyscy obwiniają za całe zło Boga. A najbardziej jak zdarzy się jakaś tragedia, np. zginie małe dziecko, to księża twierdzą że Bóg chciał mieć u siebie jeszcze jednego aniołka. To okropne!!! Tym samym obwinia Boga o to że zabił rodzicom dziecko! Że sprowadza na nich cierpienie, ból przez utratę ukochanej osoby. Czy to jest, jak mówi Biblia, BÓG MIŁOŚCI??? Bóg który dał nam piękną ziemię, jedzenie, wode, który dał nam życie!!! Na prawdę nie rozumiem takiej postawy księży! Czy nie przyszło wam do głowy że to nie przez Boga jest tyle zła na świecie??? Że to może ktoś inny jest temu winien??!! I czy to biedne dziecko jest chore przez Boga??? Czy myślicie że Bóg chciał takiej ziemi??? Na pewno nie! Jeżeli ktoś chciałby się ze mną skontaktować i dowiedzieć się więcej dlaczego jest tyle zła na świecie, oto mój kontakt: joli1@buziaczek.pl

Gość nie ma boga

Gość Joli9087
A więc jak powstaliśmy???

Gość Joli9087
Tak??? :/:/:/ A Ziemia??

Gość Joli9087
???

Gość Joli9087
Ale na serio nikt się nad tym nie zastanawiał????

Gość Joli9087
Czyli nie wierzysz w Boga??? A więc skąd człowiek się wziął??? Skąd zwierzęta? W ogóle wszechświat?

Joli9087 Czyli nie wierzysz w Boga??? A więc skąd człowiek się wziął??? Skąd zwierzęta? W ogóle wszechświat? O jaka Ty nudna Jesteś. Z chaosu, już pisałam. Z próżni kosmicznej.

Gość kujawiaczek jeden
Najlepiej obwiniać, bo to boga wina. Kogo innego mamy obwiniać? Pijanego kierowcę, nieszczęsny nowotwór czy inną przypadłość, a może biednych rodziców, którzy maltretują, molestują by później zabić? A bóg jako istota nadprzyrodzona, nasz ojciec w niebie pomagać powinien swoim dziatkom.

Gość Joli9087
Czyli nie wierzysz w Boga??? A więc skąd człowiek się wziął??? Skąd zwierzęta? W ogóle wszechświat?

Gość Joli9087
Do kujawiaczek jeden: Na pewno słyszałeś o tym, jak Szatan kusił Jezusa. Najpierw powiedział mu, aby zamienił kamienie w chleb. Ale potem "Diabeł zaprowadził go wysoko i w jednej chwili pokazał mu wszystkie królestwa zamieszkanej ziemi  i rzekł do niego: „Dam ci całą tę władzę oraz ich chwałę, gdyż została mi przekazana i daję ją, komu chcę.  Jeśli więc ty oddasz mi cześć przed moim obliczem, wszystko to będzie twoje”" Zwróć uwagę, co tu jest napisane: "Dam ci całą tę władzę oraz chwałę GDYŻ ZOSTAŁA MI PRZEKAZANA" czyli to wszystko jest Szatana!!! A to wszystko przez to że Adam i Ewa zgrzeszyli. Ewa nakłoniona przez węża-Szatana-zjadła owoc. Tym samym sprzeciwiła się Bogu i pokazała że woli być posłuszna Diabłu. Tak samo Adam. I wtedy Bóg pozwolił Szatanowi władać Ziemią i pokazać ludziom do czego doprowadzą jego rządy.

Gość Joli9087
Do musztarda: Chodzi ci o ten cały WIELKI WYBUCH???