Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzone żony

Mężczyźni, dlaczego nas zdradzacie?

Polecane posty

Gość zdradzone żony

Co wami kieruje? Czy po prostu przestaliście nas kochać? Dla urozmaicenia? Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? To jest zagadka???

Bo facetów kręcą fałszywe, wyrachowane suczyska, taka smutna prawda. A ja tu zadam pytanie nie na temat - Vampire, skąd wziął się Twój nick?:P

Gość lolitka_4
ja się zastanawiam jak można kochać żonę i ją zdradzać, bo znam gościa, który twierdzi,że kocha żonę i przyznał się ,że ja zdradził kilka razy cz ex, to dopiero jest zagadka

Gość zdradzone żony
Nie z praktyki tylko z przemyślenia:chyba miłość sie skończyła...

jestem bez serca bez duszy jestem zjawą zyję nocą i smutkiem wszystkich potępionych bo sam taki jestem z tąd ten nick / a tak serio to lubię wampiry:P/

Gość zdradzone żony
To skoro wykorzystujecie "szmaty" to żony co? Oszczędzacie? Z tego wniosek?

Gość lolitka_4
możesz to trochę rozjaśnić bo nie za bardzo kumam o co Ci chodzi

Gość zdradzone żony
Jarku_84 chyba jesteś gejem. Nie zastanawiałeś się nad tym nigdy?

Gość zdradzone żony
Lolitko Jarek_84 tak się wysłowił.

Gość zdradzone żony
No a jeżeli dają? Są piękne. I mimo to, to robią?

Gość zdradzone żony
Co9 to jakiś konkurs w powtarzaniu się? Razorze_King?

Gość zdradzone żony
żałosny jesteś Jarku_84 no cóż tylko współczuć... Chyba przeżyłeś jakąś życiową ogromną porażkę. Na kilometr wieje złamanym serduszkiem...

Gość zdradzone żony
Jak piszę nie mówię DEBILU!!! Spierdalaj stąd tam gdzieś jest topik specjalnie o Tobie. HAHAHAHA

kobietom może sie wydawac ze dają meżowi wszystko co może chcieć, wyglad to czasem nie ma nic do rzeczy, moze jesteś oschła, marudna albo nie masz takich fajnych cycków jak sąsiadka, powodów może być wiele. ale zdrada to zawsze ucieczka przed czymś czego nie dostaje w domu a dostaje u kochanki

Gość zdradzone żony
Tak wychodzi... przykre, że dla takich niskich powódek dopuszczają się zdrady.

faceci są z Marsa a my z Wenus ;) nigdy nie dojdziemy do porozumienia i nigdy się nie zrozumiemy. poza tym u facetów występuje endropauza potocznie zwana kryzysem średniego wieku i wtedy zdradzają żeby sobie udowodnić i może innym także, że jeszcze mają szansę coś "wyrwać"

Gość zdradzone żony
Jarku_84 przeczytaj temat tego topiku dokładnie... jak masz jakiś problem załóż drugi bo tu chodzi o coś innego.

Gość zdradzone żony
No tak Cezary Pazura np. ;-)

Gość a ja nie mogę zrozumieć
dlaczego zamiast odejść, pożegnać się to ludzie oszukują Wyjasni mi to ktoś? proszę nie pojmuję tego podwójnego zycia. Jest Ci z kimś źle, nie kochasz go to ODEJDŹ, powiedz to KONIEC, a nie szmać się i nie zdradzaj, bo to tylko powoduje niesmak. W momencie jak zdradzamy to osoba zdradzana przeżywa to podwójnie; raz - zdrada, 2 - wówczas cały związek jawi się jak jedne wielkie kłamstwo. A po co ? Kiedyś się kochaliście - uszanujcie to i zostawcie choć dobre wspomnienia, a nie skażone kłamstwem i zdradą ... :(

Gość zdradzone żony
Wychodzi na to, że mężczyźni odnajdują się również w tym, że kochać można jedną kobietę a zdradzać z wieloma. Sami nie wiedzą czego chcą. To znaczy wiedzą popularnie mówiąc "mieć ciastko i zjeść ciastko".

Gość Jeszcze nie zdradzający
Bo kobiety robią się jędzowate wyrachowane i egoistyczne, więc idziemy sobie do innych takich samych dla swoich mężów

Gość zdradzone żony
Może znajdzie się jeszcze jakiś mężczyzna, żeby się wypowiedzieć?

jak juz to kiedys pewien madry pan tu stwierdzil... ludzie zdradzaja sie ze zwyklego egoizmu... i ja sie z tym w 100% zgadzam:):):)

Gość macius krol
ktos przede mną napisał jedno zdanie: ja je napiszę w bardziej delikatny sposób Ponieważ się diametralnie zmieniacie po tzw. papierku... nie macie ochoty na sex, chodzicie z odrostami, ogladacie wiecznie seriale w stylu M jak Miłość ... i nagle mężczyzna zadaje sobie pytanie: GDZIE SIE PODZIAŁA MOJA DZIEWCZYNA???

Gość Jeszcze nie zdradzający
Maciuś tu nie ma co owijać w delikatne słówka, po papierku robią się egoistycznymi sukami które traktują faceta jak bankomat i wibrator w jednym z dodatkową opcją słuchania co mają do powiedzenia, najczęściej nic poza zwyczajnym zrzędzeniem, to sobie idziemy do innej takiej samej dla swojego męża ale my jesteśmy wtedy w lepszej sytuacji i dobrze wiemy żę w czasie kiedy my zabawiamy się z żoną jakiegoś faceta to nasza zabawia się z innym.