Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzone żony

Mężczyźni, dlaczego nas zdradzacie?

Polecane posty

Gość zdradzone żony
Na tym polega małżeństwo, że dzieli się kasą. Ja akurat szybciej pasuje do nimfomanki niż do kobiety oziębłej, do fatalnej fryzury nigdy nie dopuszczam ani do ogólnego zaniedbania się. Nie jeden facet się ślini na mój widok. I raczej nie gadam głupot, no może z tym to przesadziłam ;-)

Gość ejbisi
Faceci to niestety tylko samce i o ile dla nas sex się wiąże z miłością to dla nich nie, dlatego łatwiej im zdradzić. A ktoś tu pisał wcześniej, że jak ktoś ma zdradzać, to lepiej wcześniej się rozstać. Zgadzam się w 100% tylko, że to się sprawdza jak ludzie są młodzi, przed ślubem. Potem wiążą ich już dzieci, wspólny majątek, kredyty. Nie tak łatwo tak po prostu odejść. A poza tym facet nie odejdzie, bo po co skoro może mieć dwie pieczenie na jednym ogniu :o

Gość zdradzone żony
Lubię dbać o siebie bo pierwsze co widzą inni ludzie to wygląd. Może chciał podnieść swoją samoocenę? Jest to możliwe?

ogolnie jestem za facetami,ale....chcemy zeby nasza kobieta byla taka sama jak przed slubem????to jej pomoz przy dziecku,wyjdz na spacer,zrob obiadek i posprzataj dom....zobaczymy jak bedziesz orzel w lozku na wieczor.....i tak codziennie.....dacie rady koledzy? oczywiscie ze jak trafisz na zolze to nic nie pomoze...:)))

Gość zdradzone żony
Ktoś tu wcześniej napisał o piersiach może w tym coś jest? Ale C to chyba nie najgorzej, choć zawsze może być lepiej... W POSZUKIWANIU ODPOWIEDZI, KAżDYM TROPEM TRZEBA Iść...

Gość zdradzone żony
normalny44 mężczyzno bardzo Ci dziękuję za trzeźwe spojrzenie na nas kobietki-żony-matki.

Prosze!Siedze teraz w domu i opiekuje sie moim najmlodszym to wiem jak jest....robie to wszystko co napisalem powyzej z jednym wyjatkiem....mam wystarczajaco duzo sily na noc,pomimo tylu obowiazkow:))))

Gość zdradzone żony
Zapewne nie robisz tego codziennie, dlatego taki rześki :-)

Gość zdradzone żony
Opiekujesz się swoim najmłodszym :-)

Gość .......1.........

Gość i co tylko tyle