Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Wkurzona jestem!

Polecane posty

Dlaczego faceci nie potrafią rozstać się z klasą?! Właśnie przechodzę przez bardzo nieprzyjemną sytuację. Mój Pan po półrocznym związku przestał się odzywać! Ot tak, zero telefonów, smsów, żadnej innej formy kontaktów, że już o osobistych nie wspomnę! Drogie Panie, trafiłyście kiedyś na taki przypadek? A może wypowiedzą się Panowie- też w ten sposób \"zrywacie\" z kobietą? Dlaczego tak?

Kobiety czemu wy nie macie klasy! po póltorarocznym zwiazku przestała się do mnie odzywać i zerwała definitywnie kontakt :/ - chyba wszystko jasne co bombi - LUDZIE MAJĄ RÓŻNE CHARAKTTERYYYYYYYY

Vampire, widać oboje źle trafiliśmy! Jako kobieta muszę przyznać, ze nigdy nie rozstałabym się w ten sposób z mężczyzną! To podłe!

Mój ex się tak ze mną rozstał. najlepsze jest to, ze sa u mnie w mieszkaniu jesczccze jego rzeczy. On po prostu..zniknął :o

Gość a moj ex
zerwal ze mna przez gg, po 8 miesiacach. ale z dwojga zlego, to chyba lepsze niz zniknac. przynajmniej wiedzialam na czym stoje. Niekotzry ludzie nie maja odwagi spojrzec w twarz, boja sie, ze zmiekna jak zobacza lzy, czy uczucie w oczach?

zerwałabyś ze mna bambi właśnie taki sposób, gdybym po rozstaniu zasypywał Cię toną błagań o powrót.....