Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avivi

Mity na temat Diety 500-600 kcal.

Polecane posty

Gość mam w życiu cel
a ja jestem 4 dzien dzień na diecie i tak mnie taa waga kusiła żeby sie zważyć :) I schudłam 2 kg!!!!!!!!!!!!!!

Gość avivi
dasadsdas: dziwisz się? kopenhaska i norweska to jedno wielkie gówno. Ja jem co chce tylko licze kalorie, nie jem miesa ani ryb bo jestem wegetarianką ale jem dużo warzyw i owoców czasem nawet makaron jak mnie najdzie ochota [ ale tylko razowy!] ryż ciemny, ponadto robie sobie koktajle owocowe i warzywne. Dzięki tej diecie odkryłam wiele fajnych przepisów niskokalorycznych i zdrowych.

Gość goścccc
powiedzcie mi, czy jeśli decyduję się na jedzenie tych 500 kalorii (zazwyczaj jem mniej, ogólnie mało jem i raczej nie jestem głodna, większym problemem jest jedzenie zdrowych rzeczy...) Czy jeśli np zjadając w ciągu dnia nawet 200-300 kcal będzie w tym coś totalnie nie dietetycznego, ale mieszczącego się w zakresie (pączek, trochę czekolady... nie wiem no, tost z serem powiedzmy) to jakoś bardzo zniweluje to efekty diety? Nie mam problemów z jedzeniem małej ilości kalorii, ale nie jedzeniem W OGÓLE niczego słodkiego/nie zdrowego raz na jakiś czas - masakra. czy jeśli zjem powiedzmy kawalek ciasta to przytyję, pomimo, że zmiescilam sie w zakresie "kalorycznym"?

Gość grapher
Information is power, and when that information is at your fingertips, it empowers the individuals in your organization to make the right decisions and act on them. mity ti kitty

Gość grapher
[zgłoś do usunięcia] avivi oto chodzi idzie czy jak tam zwał o to by ilość gówna była równa wagowo z ilością jedzenia od jednej i tej samej osoby

Gość grapher
nawet kupić was już nikt potem nie kupi

Gość zyga1197
Jestem na tej diecie ponad 3 tygodnie i schudłam b.mało. tzn schudłam 3 kg, ale kiedy zjadłam coś innego niż w spisie to od razu waga do góry o 1 kg. Postanowiłam ciągnąć dalej tą dietę do póki nie osiągnę swojego celu czyli przynajmniej 54 kg. Obecnie ważę 62kg przy wzroście 162cm. Nie mam pojęcia jak mam wyjśc z tej diety kiedy ją skończę żeby mi kg nie wróciły a na pewno nie w nadmiarze. Chciałabym po skończeniu diety jeść to co przed dietą ograniczając tłuszcze słodycze i węglowodany ale by mi kg nie wróciły, jak to zrobić ?