Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patra86

Napinający sie brzuszek POMOCY !!!

Polecane posty

Witam mam córeczke która ma 12 dni, od wczoraj zaczeła napinac nieco brzuszek w taki sposob iż nieco się skóla tak jakby w kuleczke nie płacze , ale tez śpi bardzo niespokojnie wyrazinie widać ze coś jej dolega . Karmie ja piersią a w nocy dodatkowo dokarmiam ją około 30 ml mleka gdysz z piersi ma mało .Kupke robi okolo 3-4 razy dziennie niewiem co jej może być... prosze o pomoc ! Z góry dziekuje

To mogą być kolki takie delikatniejsze, myślę, że ulge maleństwu może przynieść głaskanie brzuszka i wyciszanie małej

Dodam jeszcze fakt iż mała z wielkim trudem kszyczy tak jak by nie miała siły robi to z wielkim wysiłkiem

Pręży się, tak? Moja miała 2 miesiące takie problemy z brzuszkiem, gdy robi się twardy i wzdety pomagają delikatne masaże zgodnie z ruchem zegara, przyginanie nóżek do brzuszka. Po miesiącu podawałam espumisan, ale niewiele pomógł, dopiero po infacolu była znaczna poprawa. Dziecko ma po prostu niedojrzały układ trawienny i nie bardzo radzi sobie z brzuszkiem, wydalaniem.

No my narazie cherbatke z kopeku i bebilon comfort chcieliśmy dać ale małej wyrazinie to nie smakuje i niechce tego pić

Dodam moze jeszcze jedno chyba najwarzniejesze iz małej po jedzeniu niechce sie odbijać poklepuje ja po pleckach masuje brzuszek i nic niewiem co jeszcze mozna robic