Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Micra

zawsze młodzi mają takie same obrączki?

Polecane posty

Gość my mamy obrączki
z zółtego złota a na to nalozona jest taka cieniutka obrączka z białego złota i ja i mój mąż mamy takie same .... mysle ze te twoje bez problemu może nosić facet któremu będą sie podobały w końcu obrączki to rzecz bardzo osobista i kazdy powinien miec taką w której dobrze się czuje i które sie nei wstydzi

Nie zawsze. Ja mam obrączkę z brylantem, mój mąż bez.

Gość monikaameryka
nie zawsze!! ja mam obraczke z samych diamencikow cieniutka a moj narzeczony zwyczajna z bialego zlota.

Gość moim zdaniem obraczki
powinny byc praktycznie identyczne-chyba że jest wersja z diamencikiem dla kobiety i bez dla faceta, ale mimo wszystko tylko taka róznica według mnie wchodzi w gre

A ja bede miala z bialego zlota,a moj przyszly maz z normalnego-zoltego.Nie widze tu zadnego problemu.

Gość do monikaameryka
a mozesz wkleic jakies zdjecie strasznie mnie ciekawi jak wyglada obraczka z samych diamencikow...

Gość a mnie sie zawsze wydawalo
że obraczki to pewnego rodzaju symbol i że powinny byc identyczne...

Gość to kup buty
moim zdaniem powinny byc takie same, za wyjatkiem tych z brylantem dla kobiety, ale widzialam tez obraczki jedna bialo zolta a druga odwrotnie :. wiec teoretycznie takie same w praktycznie inne :) swoja droga jesli w takich pierdolach ludzie maja trudnosci w dogadaniu sie i kompromisie to nie wiem jak ma wygladac ich malzenstwo :/

a ja zawsze uważałam, ze ślubna obrączka musi się różnić od pierścionka, więc popmimo tego, że piękne te obrączki ja nie preferuję ślubnych z \"oczkami\". A jeśli chodzi o różnorodnośc, to moi znajomi mieli .. srebrne. Ona z granatami bo uwielbia On bardzo szeroką - grawerowaną. To było bardzo nietypowe, ale i bardzo fajne, bo zrobili tak jak im się marzyło.