Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katewinslet

problem z ubiorem

Polecane posty

Gość katewinslet

jestem bardzo wysoka bo mam aż 173cm i mam szerokie ramiona (przynajmniej takie mam wrażenie) waże 53kg ... i teraz problem mam z ubraniami własnie głownie przez te ramiona co mam zrobic,zeby one nie byly aż tak widoczne ;) i jeszcze pytanie.. jak optycznie skrócic nogi? jakies dłuższe swetereki zakładać ,czy co? POZDRAWIAM :)

Gość keeely
heyka dziewczyno ciesz sie ze masz dlugie nogi :)) a gdzie kupujesz spodnie?

Skupiaj się na wyeksponowaniu dolnej połowy ciała. Masz dużą górę więc polecam ciemne kolory. Za to biodra możesz podkreślić zakładając ciuchy w jasnych barwach - duże wzory, mieszanki kolorów. Na skrócenie nóg: Spodnie rybaczki, 7/8, baleriny

Gość nienawidzeWlasnejMatki
nigdy nie nos odkrytych ramion, zakladaj na gore ciemne kolory, nie jasne, odciagaj uwage np.mini

Gość katewinslet
spodnie wszędzie na siebie znajde :) jesli chodzi o długosc bo one niby nie są długie,ale ja jednak zawsze chcialam miec takie krótkie ... co do tych kolorow.. niezbyt dobrze bo jestem blondynką o jasnej karnacji to co ja bede w ciemne rzeczy sie ubierac jak zmora :(( aa jakies kroje?? w serek,czy cos??

Najlepszy serek albo półokrągły dekolt. Odradzam łódkę Możesz nosić jasne kolory ale lepiej by były przydymione. Te ostrzejsze zarezerwuj na doł.

Gość keeely
a jaka dlugosc spodni nosisz? bo mowisz ze masz dlugie nogi i problemu ze znalezieniem spodni nie masz ja tez mam dlugie nogi i zawsze mam problem jakis :)

Gość katewinslet
no to zalezy jaki masz wzrost:P dla mnie moje nogi są długie w porownianiu z innymi :)) a jak ma sie np. 180cm to wiadomo ,ze juz naprawde są długie i trudniej znalezc spodnie;P na mnie kazde są dobre na długos gorzej z rozmiarem.. bo mam tak miedzy XS a S !