Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizzaaa

CO ZA IDIOTA!!!ALEZ SIE WKURWILAM...

Polecane posty

Gość lizzaaa

byłam dzsiaj pierwszy raz u tego dentysty i tak. Od zawsze boje sie borowania zebow. To jest po prostu paniczny strach ja sie cala trzese jeszcze przed wyjsciem z domu. Moj stary dentysta o tym wiedzial i zawsze dawal mi znieczulenie takie ze sztywnieje cale pol szczeki. 3 razy juz po znieczuleniu takim tylko pod jeden zab czulam bol. No i dzisiaj sprawdzil zeby i powiedzial ze mam do leczenia sidemke, no to ja mu mowie ze ma mi zrobic znieczulenie takie na pol szczeki a on do mnie ze to on jest lekarzem i to on decuduje jakie znieczulenie zrobic. WIec ja mowie, ze juz 3 razy mnie po tym miejscowym bolalo i chce zrobic silniejsze. To on do mnie ze chyba sobie zartuje bo mnie nie moglo bolec. Nosz kurwa chyba lepiej wiem czy mnie bolało czy nie!!! To on do mnieze po kazdym znieczuleniu zostaja jakies tam powiklania itp. A mnie to gowno obchodzi, skoro ja sie panicznie boje!!! To tak jakby wpychac osobe chora na klaustrofobie do windy i tlumaczc ze jej sie nic przeciez nie stanie. Wiec ja mu powiedzialam ze jak nie zrobi mi silniejszego znieczulenia to nie zgadzam sie na borowanie. To on na to ze nie zrobi. Wiec ja podziekowalam temu panu i wyszlam. KuRWA luszie pod narkoza boruja zeby, a ten idiota nie chce mi dac zwyklego znieczulenia. Az mi sie lzej zrobilo jak to z siebie wyrzucilam.

Gość lizzaaa
No tylko oczywiscie opieprz w domu bo mam 17 lat i bylam z matka. Ze sie wstudu najadla w w ogóle. A co to za wstyd? Ze kulturalnie podziekowalam i wyszlam z gabinetu? SMIESZNE

Gość lizzaaa
up

Jakiś dziwny ten doktorek . Chyba wiadomo, ze jak sie boisz to trzeba dac silniejsze. Dobrze zrobilas

Gość loko choco
lekarze większość sa beznadziejni i nie wiedzą nic i się wymądrzają stawiając błędne diagnozy

ALe idiota o.O a skąd on własnie wie czy boli czy nie... palant. Dobrze zrobiłaś wychodząc :P

,,To on do mnie ze chyba sobie zartuje bo mnie nie moglo bolec'' Heh to jest najlepsze, ''przeciez to nie moze bolec''. To mi zdjemowali szwy z reki i naprawde mnie bolalo. Mowie to tej pieprzonje lekarce, a ta do mnie ''przeciez to nie moze pani bolec''. Tak kurwa bo ty glupia babo wiesz lepiej. ught

to ja miałam tak.. że miałąm rękę złamaną w nadgarstku... i poszłam po 3 tyg na kontrole (bo tak kazali) i on mówi że powinno już się zrosnąć.. to jak mnie kurwa nacisną na to miejsce to sie zwinełam z bólu, a ten "To cię boli? niemożliwe" Ta kurwa, jak mi się nie do konca zrosło to mnie bolało :/ jak zrobili mi prześwietlenie to nadle "a rzeczywiście mogło boleć bo nie do końca się zrosło, poczekaj jeszcze tydzień"... uh.

Gość takich lekarzy na sybir
kurczę bym wysłała. Nie boli panią, no nie powinno boleć. A guzik prawda, ja też jak u dentysty byłam i dostawałam znieczulenie, to mnie i tak bardzo bolało, a on na to, to niemozliwe, nie ma prawa pani boleć. O żesz...k! I na żywca mi borował. To jest niemozliwe jak oni dają źle zastrzyk i on nie działa jak powinien. :O

Gość dsdssdd
ale głupia jesteś, facet wiedział co mówi widac że dobry specjalista a ty może byś sie nie zesrała na tym krześle fobie sie leczy a nie znieczula!! poza tym od kiedy to zneczujenie się robi??? prostaczko??!

Gość dsdssdd
leczenie ubytków pod narkozą?? to robi się u dzieci z zespołem downa!które nie wiedza co sie z nimi dzieje ale nie u dorosłego człwieka... no i co przykozaczyłaś robiac z siebie idiotke i szukasz poklasku?

IDoitą to moze ty jestes kolego. Chciałabym zobaczyc stan towjego uzebienia, skoro tak bardzo lubisz wytykac ludziom ich słabosci. I prosze cie bardzo nie obrazaj dzieci z zespołem downa. Po uposledzenie umysłowe to co innego niz fobia. I moim skromnym zdaniem, jezeli pacjent wie ze po słabszym znieczuleniu odczuwa ból to obowiazkiem dentysty jest danie silniejszego znieczulenia.

Gość ona202020
sama kiedys wyszlam w polowie wyrywania zęba ;/ dostalam dwa znieczulenia i bolało :( facet powiedzial ze "jestem pierwsza pacjentka ktora boli i to nie mozliwe" ,az sie poplakalam z bolu i wyszlam, przezylam to wyrywanie i to bardzo a mam juz 20 lat ale takiego czegos to juz nie chce nigdy przechodzic... i boje sie isc wyrwac reszte zęba :(

Gość ojejkusk
Tak a potem gdyby autorka mu "zeszla" na fotelu dentystycznym to potepiala by go cala Polska. Lekarz dobrze zrobil.

Gość mmmmmmmmmmmmhhhhhhhhmmmmm
dokladnie, nie mozna dac konskiej dawki znieczulenia "bo pacjentka tak chce", potem to tel lekarz moglby miec klopoty gdyby cos poszlo nie ta!!!!!! moj maz jest dentysta wiec wiem co mowie

Gość dark fairy lady
wierze autorce bo na mnie znieczulenia chyba w ogole nie dzialaja...zawsze czuje bol przy borowaniu...=/

ty jesteś idiotką nie lekarz, jak dałby ci mocniejsze znieczulenie, to by nie wiedział, czy dowiercił się do kanału, do kości czy gdzie, a tak jak boli, to znaczy, że coś się dzieje niedobrego, ja tez kiedys byłam taka mądra i wylądowałam na oddziale chirurgii szczękowej, bo nie czółam bólu i dentysta za głęboko sie wwiercił i przewiercił mi kość. Na oddziale usunięto mi ząb chirurgicznie i dostałąm od lekarki zjeby za to znieczulenie. Więc zanim zaczniesz jechac na lekarza pomyśl, on wie, jakie dawki może podać, a że ty rozkapryszona panienko masz swoje widzimisię to twój ból, paszczękę się myje i dba o ząbki i wtedu idzie się do stomatołka, tylko na kontrolę.