Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

po 21 jestem tu. sex z jednym facetem -nuda

Polecane posty

spałam tylko z jednym facetem, bo tylko raz w zyciu zakochałam się. jestem z nim 8 lat i mamy dziecko. Juz od dłuzszego czasu zaczęło wiac nuda w łozku. zazdroszczę kolezanka jak opowiadaja o swoich doznaniach za młodych lat. ja nie moge się pochwalic bo nie mam zadnych porównań. ale od pewnego czasu mam ochotę kochac się z jakimś fajnym facetem, ale musi być mi na pewnien sposób mi bliski. niestety nie odwarzyłabym się zdradzic swojego faceta, ale mam ogromną ochotę spróbowac z kims innym. ............... czy faceci którzy spalli tylko z jedna dziewczyną też zastanawiają się jakby to było np. z atrakcyjna sąsiadką??????????????

Gość Znam to....
Ja też miałam tylko jednego faceta i jestem z nim do dziś. Współżyć zaczęłam po ślubie ( ponad 6 lat temu). Kocham mojego męża i nie mogłabym go zdradzić, ale zastanawiam się czasami jak by to było z innym, może lepiej lub wcale nie. Lubię flirtować z innymi facetami, czuję się wtedy atrakcyjna i wiem , że podobam się innym.

Gość faccet
ja sie zastanawiam jak by to było z panią Maciejową -stara palarką w pobliskiej kotłowni, chodzącej w kiecy z koca przeciwpożarowegpo i onucach potatowych ze starej bacówki na krupówkach, podnieca mnie to jak chodzi ,z wiaderkiem węgla w jednej łapie i pogrzebaczem i wiązką chrustu z pobliskiego lasku w prawej ręce, a jak zdejmuje swoja kevlarowo-brezentową chuste -( otrzymanej w podarunku po przejezdzajacej niemieckiej brygadzie pancerno-motorowej w 44 r. zawracajacej spod Stalingradu) z oszronionych skroni to wtedy drża mi ręce w takt rosyjskiej pieśni patriotycznej "na bagnet broń" i usiłajac zrobic potrójny tulup przypomniany z igrzysk olimpijskich Sarajewo 84 wykonuje górną czescia tułowia charakterystyczny stukot dzięcioła nasladujac pikowanie Messerschmita Me-109 i w tej pozycji udaje sie do pani Maciejowej celem konsumpcji ww.

Gość agne27
zjadam wlasne odchody

ange27 a zamiast się zastanawiać jak to jest z innym to wprowadzicie coś nowego do waszego "monotonnego" życia erotycznego

Gość ...55
Właśnie Zastanów się najpierw, co możesz zrobić, by było wam lepiej A nie odrazu o zdradzie A ciekawość? Uwierz mi, że może 1% dziewczyn jej nie ma, które kochały się tylko z jednym.. Włącznie ze mną Może i ciekawość to pierwszy stopień, ale ja jednak wiem,że to tylko myśli i zadna z nich nigdy si nie spelni..;] Takze jazda do sklepu po sexi bielizne i na kurs tanca erotycznego..:P

tak, jestem facetem, mialem jedna kobiete w zyciu i jestem ciakaw tego jak bylo by z inną....i na ciekawieniu sie konczy. Mysle ze pewnie kazdy tak ma..

Gość meyling
czy nuda? nie jeśli facet lubi sex i jest pomysłowy. Gorzej jeśli sex przestaje faceta pociągać.

mysli to nic złego wręcz to normalne ;)