Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaczarna

Jak postąpić?

Polecane posty

Gość aniaczarna

Wkurzyłałam sie dziś na kolegę, w sumie to sama jestem sobiewinna bo sie niepotrzebnie nakręciłam Martwiłam sie bo sie nie odzywał bo wyjechał na dwa dni o czym nie wiedziałam Jesteśmy na co dzień w stałym kontakcie , przyjażmnimy sie wiec to jego milczenie mnie zaniepokoiło i sie denerwowałam czy aby mu sie nic nie stało Odezwał sie wieczorem, mi ulżyło ale byłam zbyt zdenerwowana na niego i nie chciałam z nim gadać On nie ma pojęcia dlaczego bo przecież nie wie co ja czułam przez ten czas Nie wiem teraz jak z nim gadać? czy go ochrzanić, czy udać ze wcale sie nie przejmowałam , czy zachować chłodny dystans ?

Gość ale on nie wie o co ci chpodzi
i moze zle cię odebrac. jezeli nie jest twoim chlopakiem to lepiej nie mow, ze się martwilas

Gość aniaczarna
ale jest przyjacielem a to tez swoista więź On wie ze go lubie i sam tez jest dla mnie dobry i opiekunczy na co dzien a dziś coś mu odwaliło Myslę ze lekki foch mu sie należy...

Gość aniaczarna
mam cheć jednocześnie go przytulić z radosci ze nic mu nie jest i ...porzadnie mu przywalić za te nerwy co przezyłam...

Gość aniaczarna
:-(