Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolwaaa

nie potrafię ...

Polecane posty

Gość Wolwaaa

zapytałam się mojego męża dzisiaj (po raz nie wiadomo który), czy chciałby skosztowac doznań erotycznych z inną kobieta ( a spytalam go ponieważ ja chciałabym skosztować kogos innego poza miom mężem) ... lecz on odpowiedział mi to samo, co wiele razy wczesniej, że w tej chwili nie ma ochoty, i ze może za pare lat tak, ale teraz absolutnie nie ... powinnam się cieszyć, prawda ? Powinnam byc zadowolona, że nie chce innej, lecz ja nie potrafie, nie umiem się z tego cieszyć...

No powinnaś się czesyć ze mąż pragnie tylko ciebie a nie inne :]

Gość Wolwaaa
ale dlaczego biedny .. ja go nie zdradzam .. jestem dla niego dobra .. i wogóle .. kocham go ... wiem, że powinnam i w pewnym sensnie cieszę sie, ale .. dlaczego zawsze musi byc jakies "ale" .. ech ...

Jak można jednocześnie kogoś kochać i chcieć seksu z kim innym?

Ja mu się w ogóle nie dziwię. Sama jestem zazdrośnicą i nie zniosłabym, gdyby mój chłopak chciał uprawiać seks z inną kobietą. On się na pewno domyśla, że będziesz oczekiwała wzajemności. On się prześpi z inną kobietą, a Ty z innym mężczyzną. I może takiego układu po prostu nie akceptuje.

Gość Wolwaaa
kobietasobietaka .. już proponowałam i to wilele razy :) i efekt ciagle ten sam - nie che i juz jak mozna kochac i chciec innego - tak normalnie, tak po prostu, z czystej ludzkiej ciekawości ...

Gość Wolwaaa
lidiena.. mój mąż wie, że własnie o to w tym wszystkim chodzi... i mozliwe, iż właśnie dlatego się nie zgadza .. powiedzial mi, że za bardzo mnie szanuje i kocha, żeby sobie "wytrzaskać" ;) inną

Z takiej właśnie "ciekawości" dochodzi potem do zdrad, bo "czegoś w tym związku brakowało". Ja rozumiem... pofantazjować sobie trochę, pogdybać jakby to było, ale śmiało wprowadzać w czyn? Na samą myśl, że jakaś obca baba miałaby się wić wokół mojego faceta, aż we mnie kipi. Wyrwałabym takiej kudły po minucie zabawy...

Gość Wolwaaa
mla - mla .. ja także jestem o niego zazdrosna, a ta moja ciekawośc nie jest na tyle silna, żebym mogła go zdradzic .. chciałam uczynić to sprawiedliwie, ale jak widać nie zrobię tego wcale, gdyż nie mam jego przyzwolenia i tak jak powiedziałas .. zostanie mi tylko moja ciekawośc :)

Gość Wolwaaa
Mla mla .. tak będzie, z jednej prostej przyczyny kocham go, cenie i szanuje, dlatego nie poważyłabym się zrobic czzegoś czego on nie akceptuje...