Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalallalaalallalaa

a ja bede bede i juz

Polecane posty

za rok bede zgrabna:)

rozplanowalam sobie wszystko:) jestem na diecie:) "MNIEJ JESC" czesciej" ZYCIE BEZ PIECZYWA, słodyczy, ziemniakow, makaronow... jem parowane potrawy, gotowane i pieczone, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo przypraw i ziol:) wody, i owoce, bez bananow:) cwicze na silowni, skacze na skakance, i juz schudlam 5 kg, jeszcze 9-12 miesiecy schudne 30 i wtedy bede szczesliwa:) warto czekac:) bo... jak do tej pory to nie chcialo mi sie zaczynac bo to trzeba dlugo czekac:O a teraz juz nie nie nie, dosc tego, poczekam, jak bym nie zaczela to sie niedoczekam:) a ja chce, i teraz wiem ze sie da:) kto sie dopisuje:) ja walcze juz ponad dwa tygodnie, schudlam 5kg, na silownie zaczelam chodzic w drugim tygodniu:) w pierwszy przygotowywalam sie w domu sama:) teraz wiem ze dam rade, dam dam dam:)

no moze z tym " zgrabna " rozszalalam sie:) ale bede napewno szczesliwa:)

Gość Kaska Gliwice
aha fajnie a ja ide sobie kanape zrobic z serkiem wedlinką sałatka i pomidorkiem mniam

smacznego:) ja tez moge zjesc jesli tylko chce:) z wedlina salatka i pomidorem:) tylko zamiast normalnego pieczywa, pieczywo chrupkie;P ps. jesli mam ochote zjesc kanapke o 23 to ja zjem, bo jak nie za dwa trzy dni napier... sie za dwoje:) a tak z glowy:)

Gość hela w opalach..
w rok to ty 30 kilo nie schudniesz, gwarantuję, na początku latwo schodzi ale potem coraz trudniej, nieraz waga staje w miejscu na kilka miesięcy :O ale powodzenia

Gość Kaska Gliwice
a ja z bułęczką białą chrupiącą:P

helu wiem, wiem, ze staje waga:) ale chudne:) predzej czy nie, jak nie w rok to w dwa, jak nie 30 to 20:) kilogram do tylu na wage zlota:)

mialo byc zchudne ps, kasiu smacznego narazie mnie to nie boli, dobrze ze za bulkami nigdy nie bylam:) a juz napewno bialymi:) ale wiesz ty to jestes odpowiednia osoba na wspieranie grubasow:) az sie chce czlowikowi udowodnic tobie ze tej bialej bulki nie zjem:)

Gość kasiulcia mrówcia
dziewczyno skąd tyle optymizmu? ;) a ja chcę przytyć bo mi żeberka wystają ;)

Gość kasiulcia mrówcia
a ja za rok będę grubsza o 5 kilo :D będę jadła i jadła :)

Gość Kaska Gliwice
ale ja ci życzę powodzenia autorko z całego serduszka !!! 🌼

bo to juz tak jest, ze nie ma sie to czego sie chce:) mi wystarczy zebym wazyla z ja wiem.. 75 kg:) kiedys schudlam 16kg w 3 miesiace, ale w ciazy znow sie roztylam:O tym razem bedzie inczej, poczekam ile bedzie trzeba:) ps. mialam dzis kryzys, po silowni, w domu, mialam ochote na kanapke ze smalczykiem wlasnej roboty i musztarda, ale nie dalam sie poniesc,,,, potem mama jadla czekolade, tez sie nie dalam:) mam w domu gorzka czekolade na chwile kryzysowe:P jak narazie w ciagu tych 2 tyg, zdajdam nie cale dwa paski,

tego/ czego sie chce:O mialo byc:P

ja nie rezygnuje ze wszystkiego, i coli se napije jak mnie najdzie, i na pizze ze znajomymi tez pujde, nie moge sie odciac tak o , poprosru od wszystkiego, bo potem sie nawpier... jak dzik... wszystko d;la ludzi ale z umiarem;) heheheeheheheheheheheee a alkohol? bo ja lubie;P ale postanowilam ze w razie okazji bede pic tylko wino wytrawne;> to dobrze? moze ktos cos zaproponuje:)

Kaska Gliwice ale ja ci życzę powodzenia autorko z całego serduszka !!! a ja dziekuje z calego serduszka:)

bardzo mi sie podoba twoje podejscie!! dziewczyno nie daj sie zlamac jakas czekolada :) zjesz batona potem nastepnego pozniej nastepnego i wszystko runie. jesli masz sile odmowic to masz sile schudnac! jesli teraz sie za to nie zabierzesz to przypomni ci sie o tym za rok albo dwa ale wtedy juz bedzie pozno i ebdziesz zalowac ze tego nie zrobilas teraz! masz okazje nie zmarnuj jej. jestes na dobrej drodze. jak juz zrzucilas kilka kilo to nie zaprzepasc tego :) moze byc tylko lepiej a ty mozesz wygladac tylko lepiej!! zycze ci powodzenia z calego serca! :) sama probuje schudnac i sie staram.. dziisja juz wypilam ok 5 filizanek zielonej herbaty i o 19 moim ostatnim posilkiem byly smazone kielki na oliwie z oliwek.. bardzo malo kalorii a jakie sycace.. mniam mniam :) ze slodyczy ostatnie co zjadlam to tez byla gorzka czekolada ok 5 dni temu.. troche wiecej bo ok pol tabliczki ale to itak lepsze niz normalna :) jedyne co jest zle w mojej diecie to przerwy w pracy (pracuje w McDonalds) mam wtedy posilek za darmo.. no ale wtedy nie robie sobie kanapki z zadnym z tych majonezowych sosw tylko troszke ketchupu.. moja zmora jest zolty ser bo daje go 2-3 plasterki zawsze :D a bulke do tej kanapki to staram sie znalesc \'najzdrowsza\' jaka jest mozliwa hehe.. no i herbate nosza swoja zielona w torebce oczywiscie ktora mi tam zalewaja goraca woda ;) kazdy sie patrzy wtedy na mnie jak na czuba jak prosze o herbate i daje swoja :D no ale co.. mam za darmo to bede tam jadla.. jeszcze raz ci zycze powodzenia dziewczyno!!!!!

Gość aha i ach
no widzisz, i ja stara baba mogę się czegoś od Ciebie nauczyć :D A konkretnie to zdanie: jak do tej pory to nie chcialo mi sie zaczynac bo to trzeba dlugo czekac a teraz juz nie nie nie, dosc tego, poczekam, jak bym nie zaczela to sie niedoczekam Brawo!! I życzę Ci abyś doszła do swojego wymarzonego wyglądu. :)