Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa dziewczyna

Juz teraz wiem??!!!!

Polecane posty

Nie warto dawac 2 szansy.Bylam z facetem 2 lata.Rozstalismy sie.Przezkilka miesiecy nie mieslismy ze soba kontaktu.Ale ktoregos dnia zadzwonil i chcial sie spotkac.Zgodzilam sie.Powiedzial ze cche sprobowac jeszcze raz.Powiedzialam tak.Ale zaluje.Bo jest gorzej.To jest calej inny czlowiek.Nieczuje sie szczesliwa z nim.Jest mi zle.Zachowuje sie tak jagby wogole mu na mnie niezalezalo.To boli.Musze to zakonczyc , bo niszzcy mnie to.Czy ktos czuł tak samo????

Gość niemoralna propozycja 085
JESTES Z GDYNI ?

Nikt sie niewypowie?/??????????????????

Nie zgodzę się, warto dać drugą szansę. Jeśli właśnie przy tej drugiej okazuje się, że nic się nie zmienia tak naprawdę, wtedy trzeba odpuścić. Tak się składa, że miłość to jest danie szansy, gdy ktoś nas zawiedzie.

Gość odpuść sobie
moim zdaniem on przezył zawód, wrócił do ciebie odpocząć i naładowac akumulatory, ale tak naprawde nie tego chce, odgrywa sie na tobie za jakąś porazkę, zawód..

Gość sdsdfdf
skoro raz wam nie wyszlo to czemu mialoby wyjsc drugi raz ;) no chyba ze oboje sie zmieniliscie na lespze, wtedy moze wyjsc. ale jak facet byl dupkiem i ejst do tej pory... to nie ma do czego wracac