Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomyslu na nickk

mam dosc braku faceta!

Polecane posty

och, ostatnia większa impreza w karnawale, do klubu i szukać sobie faceta ! Z kafeterii raczej nie wyskoczy :-)

Gość Boski Wladzio
+ -. w moim przypadku to bedzie -, a dokladnie to -1. A to moze dobrze, ze jestes sama przez brak imprezowania. Czy wolalabys nie byc sama dzieki temu, ze imprezowalas? A korzystajac z okazji, ze tak ladnie odpowiadasz na pytania to: 1. imie? 2. nazwisko? 3. dokladna data urodzenia? 4. kolor oczu? 5. ilosc pieprzykow na prawej rece? 6. stan srodkow na rachunku bankowym? - moze byc konto babci, ale matki ojca a nie matki matki 7. gestosc wlosow na 1 cm2? 8. numer buta? - dzieki temu bede znal wzrost 9. ilosc cm w lydce? - dzieki temu bede znal wage 10. iloczyn wzrostu i wagi? - dzieki temu poznam iloraz inteligencji :) Na razie to by bylo na tyle, jesli odpowiesz na te pytania to pewnie pojawia sie nastepne. Nie chce nadaremnie sie wysilac, bo wiadomo jak to bywa z internetowymi znajomosciami - moga sie urwac w mig :(

och, ostatnia większa impreza w karnawale, do klubu i szukać sobie faceta ! hmm.. sama nie pojde :( apoza tym w klubach to ciezko o fajnego faceta, bez obrazy dla tej fajnej mniejszosci ;) boski Wladzio- moge Ci powiedziec wzrost i wage- 162 i 50 kg, gestosc wlosow- chyba przecietna, no lysa nie jestem ;) co do internetowych znajmosci to racja

Gość Boski Wladzio
Tam chodzilo o gestosc wlosow na nogach ;) A dlaczego w klubach ciezko znalezc fajnego faceta?

na nogach? na nogach gestosc wlosow wynosi 0, czy jestes moze fetyszysta owlosionych kobiet? w klubach wiekszosc facetow przychodzi aby sobie upolowac cos do bzykania, nie owijajmy w bawelne, jak komus to odpowiada to prosze bardzo, nie mnie oceniac