Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abc...abc

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość abc...abc

Od ponad roku biorę Yasmin, poprzednie opakowanie gdy skończyłam spóźniał mi się okres 4 dni, a gdy już wystąpiło krwawienie to trwało 3 dni (zawsze ok 5-7), wzięłam następne opakowanie i znów okresu brak :( , spóźnia mi się już 4dni i na razie nie czuje, aby był blisko :(

Gość abc...abc
odpowie mi ktoś...?

braku krwawienia Czasami krwawienie z odstawienia może nie wystąpić. Jeśli wszystkie tabletki przyjmowano we właściwym czasie, nie występowały wymioty lub ostre biegunki i nie stosowano jednocześnie innych leków, prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo małe. Należy kontynuować przyjmowanie preparatu Yasmin. Jeśli krwawienia miesiączkowe nie wystąpiły w ciągu dwóch kolejnych miesięcy, istnieje prawdopodobieństwo ciąży. Wówczas należy natychmiast poinformować o tym lekarza. Nie należy rozpoczynać następnego opakowania preparatu Yasmin, dopóki lekarz nie wykluczy ciąży. To jest tekst z ulotki Yasmin. Poza tym jak się stresujesz to zrób po prostu test.

Gość Kinder Areo
jak brla rok to co nagle okazalo sie ze sa niedopsowane? przez pierwsze 3 miesiace mozna sie przekonac o niedopasowaniu... pozniej jets luz... ja przy tabletkach zawsze mm okres 3-4 dni... tez biore jamsmin.. mysle ze najlepiej idz do lekarza... okres moze sie tez spozniac z takich powodow jak zmeczenie, choroba itd

Gość abc...abc
Stresuję się, mąż w pracy, a ja do apteki mam spory kawałek :( Oprócz pigułek stosujemy jeszcze stosunek przerywany, więc chyba to nie może być ciąża

Gość abc...abc
Kinder Areo nie jestem zmęczona ani chora. Podczas poprzedniego opakowania byłam chora, brałam antybiotyk (w sumie nie wzięłam go do końca), ale w tym czasie nie współżyliśmy

Gość krwawienia może nie byc
Ja tak miałam kilka razy. Brałam tabsy 4 lata i czasami krwawienie w ogóle nie występowało. Gin powiedział, że to efekt długotrwałego brania tabsów i wysuszenia śluzówki w pochwie. Dodam jeszcze, że zwykle krwawienia między opakowaniami były bardzo skąpe, takie 2-3 dniowe, czasami tylko plamienia. Nie ma powodów do obaw.

No to z jakiego powodu masz być w ciąży? Tabletki, stosunek przerywany. 7 dni po skończeniu kuracji antybitykiem, też stosowaliście takie dodatkowe techniki? Tym bardziej to nie ciąża. Ale wykluczyć ja na pewno może test. Niech mąż przywiezie jak będzie wracał z pracy.