Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka chce przygarnąć.

szukam kota w krakowie pomocy

Polecane posty

szukam w necie ogloszenia że ktoś chce oddac kotka- małego bo ja chce przyjąć. zwyklego nie żadnego rasowego no i nieodplatnie. Nie mogę nic znaleść. Interesuje mnie kraków. Nie chce kota ze schroniska. Mialam dwa i zdechly bo coś z tamtąd przeniosly. weterynarz odradzil mi brac kolejnego ze schroniska bo bedzie to samo. Bede jezdzila wydawala majatek na leki a one zdechna jak juz je pokocham a potem żal :( Chce od kogoś kto ma maluchy i nie wie co z nimi zrobić. Kiedyś bylo pelno ogloszeń w necie a teraz nic nie moge znaleść. Prosze o pomoc.

Gość xcdkd
Wiesz, no, trochę niedobra pora roku na małe kociaki. Chyba musisz poczekać trochę:)

Gość xcdkd
Byłaś kiedyś w niedzielę w M1? Tam są ludzie z kotami do adopcji z fundacji Zwierzęta Krakowa.

Gość zagadka.1
Ala ma kota,ile lat ma Ala? :-)

bylam w zeszłą niedziele i nie bylo włąsnie. pytaląm w sklepie to powiedzieli, ze nie wiedzą kiedy bedzie ta akcja, ale to tez są schroniskowe koty :(

Gość xcdkd
Ale to zupełnie inna sparawa niż te z azylu. Oni się często zajmują osieroconymi kotami, poza tym te koty nie są trzymane w takich warunkach, ale np w domu u ochotników.

szkoda,że jesteś tak daleko ja będę miała małe kotki i z chęcią oddam je w dobre ręce:)

Gość rtydy
nie wiem dlaczego nie chcesz brać ze schroniska.. osobiście będę brała ze schronu w katowicach ;) ew. z jakiegoś domu tymczasowego.. tam gdzie Ci dałam linka możesz się rozejrzeć i powybierać.

dzwonilam do skawiny i kotka juz nie ma :( No nic dziekuje za pomoc

Gość MAM KOTA!!
Mam do oddania kotke 4 miesieczną, niestety przeprowadzam się i nie mogę ją zabrac z sobą :(:((. Jesli jestes osobą która z checią zaopiekowała by się Nelą(imie kotka-reaguje:) i byś ją pokochała to mogę Ci ją dać oczywiscie nieodplatnie! Najbardziej mi zalezy żeby znalazła dom i należną jej opieke , bo nie oddam jej do sroniska. jakbyś byla zainteresowana to mój nr.gg :4571741:) kicia umie już do kuwety i uwielbia zabawę oprócz tego uwielbia pieszczoty;). Pozdrawiam:) Zalezy mi jak najszybszym znalezieniu dla niej domu:(. Daria p.s mieszkam w Krakowie ;)

Gość oddam kota dobrym ludziom
Poszukuję pilnie domu dla dorosłej kotki syjamskiej, najchętniej w Krakowie. Własicielka poważnie zachorowała i nie może się nią już zajmować. Kot jest przyjacielski i nauczony czystości.