Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimoza12445656

antykoncepcja a antybiotyk Tetralysal

Polecane posty

Gość mimoza12445656

Mam pytanie, wiem ze podczas przyjmowania antybiotyku (w moim przypadku Tetralysal) pigułki antykoncepcyjne nie dzialaja tak jak powinny i trzeba sie dodatkowo zabezpieczac... Dzialanie anytkoncepcyjne jest wtedy oslabione czy nie ma go w ogole? na czym to polega? dochodzi do owulacji? Wyjasnijcie mi to prosze, mam jakas pomrocznosc jasną :P pozdrawiam

Gość bralam aa
bralam te antyb. na pyszcze, dwa miesiace poszly.... pryszcze zawsze wracaja po antbiotyku, ale moze nie na pryszcze go bierzesz... nie polecam

Gość mimoza12445656
na ulotce nic nie jest napisane odnosnie tego w jaki sposob ograniczone? zablokowane? (wlasnie o to mi chodzi, czy zupelnie nie moge liczyc na ochrone, czy jest tylko prawdopodobienstwo wystapienia owulacji) dzialanie anty. ale dziekuje za odp. Tak, biore je na tradzik, od niecalych 2 mcy i jest znaczna poprawa, tylko boje sie co bedzie, jesli je odstawie:( licze ze tabletki hormonalne zrobia swoje i moze nie bedzie wielkiego wysypu, ehh:(

Gość gość
od miesiaca nie biore tetralysalu, a bralam tylko 2 mc-e, ani jednego pryszcza na twarzy, mimo ze od razu po odstawieniu, zaczelam sie opalac :)