Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chrumk

Najlepiej platne zawody

Polecane posty

Jakie sa najlepiej platne zawody? :D Bo ja sie na tym kompletnie nie znam a musze wybrac kierunek studiow no i zawod.

myj zwloki w zakładzie pogrzebowym. super kasa a i inwestowac w studia nie trza.

Gość derek4433
dentysta

mój :P tłumacz przysięgły :) do tego lekarz, stomatolog, prawnik, biegły, spedytor(nie biorąc pod uwagę dzisiejszego kryzysu).Więcej nie wymyślę:P

A ortodonta albo protetyk? Bo dentystka na pewno nie bede xD Nienawidze chodzic do dentysty ;p A taki zawod jak podroznik jest? Hehe

Czasem nie trzeba mieć zawodu, wystarczy lans w jakimś głupim programie rozrywkowym i średnie umiejętności. Gdyby nie "Bar" Doda nie miałaby tyle kasy, co teraz. Żadne studia i żaden zawód nie zapewnią tyle kasy co popularność zdobyta dzięki TV.

Gość NOCNY SLUSARZ TO NAJLEPSZY
ZAWOD

Jaki? Napewno wąska specjalizacja. Proste i logiczne. Jeżeli panuje deficyt na dany zawód to waidomo, ze wtedy jest najlepeij opłacalny. Np. lekarze, prawnicy, pracownicy naukowi na uczelniach wyższych... etc. Do tego na sukces pracuje się latami. Trud i samozaparcie. W życiu nie ma nic za darmo. Nikt na dzień dobry nie da ci kokosów. Ostatnio oglądałam program, w którym Palikot opowaiadał jak sam ładował tiry i wie co to znaczy cięzka praca. Pozatym mam szefa, który jest dobrze ustawiony, ale dobrze mus ie pwoodzi dopiero od 10 lat. Zarabia ok 7 000 tyś na rączkę, ale wcześniej nzamiast wypoczywać na urlopie to wyjeżdzał za granice pracował na budowach, w polu, a w Polsce na codzień nosi garnitur. Trcohę realnego i trzeźwego spojerzenia na swiat:O

Gość kartka papieruu
Pytasz o podróżnika? A co ty na archeologa? :D

Gość Agencja Towarzyska

Gość NOTARIUSZ
nic nie robi, w tej chwili zero odpowiedzialności i kasa kilka tysięcy od jednej strony tekstu, zresztą skopiowanego tekstu :-O Złodziejski zawód :-(

Gość ALFONS CZYLI OPIEKUN

Heh nie wiem czy ten zawod to podroznik ale chodzi mi o cos takiego ze jade do jakiegos kraju np do egiptu, zwiedzam, poznaje ich kulture itp i to leci w tv :) nie wiem jak to wytlumaczyc ale czesto w telewizji leca takie programy. A notariusz...spoko kaska ale nudy jak nie wiem co..

Gość kartka papieruu
Archeolog nie jest "podróżowaniem" ale trzeba jeździć w różne miejsca :P Wiem o czym piszesz.. coś ala reporterka :P Też nie wiem jak to się nazywa.. albo poprostu nie pamiętam :)

Gość ghhgghhgghgh
"Do tego na sukces pracuje się latami. Trud i samozaparcie. W życiu nie ma nic za darmo. Nikt na dzień dobry nie da ci kokosów." Bzdura :P Większość ludzi, którzy odnieśli "sukces" to po prostu osoby ze znajomościami. Zapewniam cię :)

Gość notariusz
Trochę nudy, ale z taką kasą można tę nudę wspaniale wypełnić np. podróżami :-)