Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna posiadaczka

Jak mozna prowokowac biustem?

Polecane posty

Gość dumna posiadaczka

Mam 18 lat i dosc duzy biust 70E/F. Mam pytanie do doswiadczonych kobiet: co zrobic, jak sie ubrac itd. zeby go wyeksponowac i spowodowac podniecenie u chlopcow. Moze to co robie wyda Wam sie dziecinne ale uwielbiam piersiami prowokowac chlopakow z klasy, lubie gdy patrza mi sie w dekold i nie wiedza co zrobic. Zapytam wprost co zrobic zeby ktoremus stanal ale nie zorientowal sie ze robie to (prowokuje go) specjalnie:) Nie musza byc tylko piersi, moze byc jakies zachowanie czy nie wiem, moze ktos ma jakis pomysl:P I mezczyzni jak tu sa prosze o wypowiedzi: co Was podnieca??

samym biustem nie musi temu towazyszyc zachowanie panny,jej spojzenia wyraz twarzy ......

Gość dumna posiadaczka
Hmmm i to wystarczy?? Kiedys slyszalam ze dziala pocieranie sie ale konkretnie nie wiem czym o co :P

jestes jebnieta szmato jebana !!!!!! pewnie masz ryj jak pasztet i chujowe cycyki na bank zwisy nie ma to jak zajebiste c75 takie kurwy jak ty sa nawet nie warte splunięcie myslisz ze przez takie cos stanie ??? pfffffffff nie rozsmieszja moich sznorówek pizdo pierdolona....

Gość dumna posiadaczka
A tak w klasie??:P

Gość licealista ciekawy
A jak jam mam swoje przyrodzenie eksponować w rozporku, żeby podniecalo to panny, i zeby zawsze sie na oj rozporek zawsze katem oka zerkaly. Jakie spodnie sa najlepsze, zeby dobrze eksponowacl sie penis z jajami, zeby wydawal sie w rozporku duzy. Jakie spodnie, lub bielizne sie ubierac? Czy to was dziewczyny takie cos podnieca? Bo chce prowokowac i podniecac dziewczyny w liceum. pozdrawiam i czekam na rady

dumna posiadaczka wżuc fotke to zobaczymy jaki masz;)

Gość dumna posiadaczka
stoprocent jesli bulwersuje cie takie cos to moze forum erotyczne nie jest miejscem dla ciebie? Moze nie dorosles/as do tego poziomu? I wyobraz sobie 70E/F jest troszke wieksze od 75C ale za to ma mniej pod biustem tzn. szczuplejsze :P

Gość kurcze jaki pustak
takiej to chyba lepiej tylko w zwisy patrzeć bo jak się spojrzy wyżej w miejsce twarzy to się można przestraszyć krowiego bezmózgiego spojrzenia i ogólnych warunków próżniowych panujących w czaszce ale prowokuj sobie na zdrowie - żebyś się tylko kiedyś nie zdziwiła jak sprowokujesz za bardzo nie wiem skąd się takie pustaki biorą ja swojego biustu używam tylko do prowokowania mojego własnego prywatnego mężczyzny - a reszcie nic do tego swoją drogą to 70f to muszą być niezłe zwisy - nawet jak nie teraz to za parę lat będziesz ich szukać wokół kostek

Gość nahhhanaka
PIJĘ ABY PAŚĆ, PADAM ABY WSTAĆ, WSTAJĘ ŻEBY PIĆ, PIJĘ ABY ŻYĆ !!!! Tak napisal 100procent, widac mozg mu alkohol wyzarl, i nie zna kultury osobistej juz. Idz alkoholoku sie leczyc do psychiatryka skurwysynie, Kobiet nie mozna wyzywac. Ty stary rupielu jeden pierddolony

Gość licealista ciekawy
dzieki fajna fotka

Gość dumna posiadaczka
licealisto ciekawy ze tez nie trafilismy na siebie :P Bo ja tez w liceum 2 klasa :P No ja zawsze zerkam chlopakom na rozporki gdy siedza w duuuuuuuuuzym rozkroku :P w f jak zrobie sobie fotke to wrzuce:P Na razie nie mam :P

Gość do dumnej
zapokaz jakies foto :) prosimy Cie bardzo :)

Gość dumna posiadaczka
kurcze jaki pustak to ze ty nie chcesz tak robic to ja cie nie zmuszam. Moje zycie moja sprawa! Nie bedziesz mnie wyzywac. Pewnie masz maly biust skoro nie wiesz jak wyglada 70 E/F i uwazasz to za zwisy. Ja cie nie obrazam mozesz miec jaki chcesz ale nie rzucaj sie po innych bo nie taki temat tego topicu.

dumna a skąd jesteś to może ja Ci zrobie sesje?;)

Gość dumna posiadaczka
Krakow :P

Gość kurcze jaki pustak
wiem jak wygląda 70f to nie są piersi tylko wymiona i nawet jak teraz nie są zwisami to będą. za 10 lat będziesz mogła tak nimi prowokować że z odległości 5 metrów rzucisz w faceta cycem i ogłuszysz mu banię. proponuję w liceum skupić się na fizyce na lekcjach o grawitacji to może skumasz dlaczego. ale pewnie będziesz zbyt zajęta.

Gość dumna posiadaczka
To ze ty nie masz takich nie znaczy ze musisz sie rzucac na mnie. Co cie obchodzi jak wygladaja teraz a jak za kilka lat? I co ja na fizyce robie? Nie masz do powiedzenia nic na ten temat to sie nie wypowiadaj. Koniec tematu. No no widze ze fajne pomysly podrzucacie licealiscie:P Szkoda tylko ze juz go tu chyba nie ma:P

Gość Barbitka 3232
Ojej ja tez mam duzey biust i faceci na mnie lecą, jak muchy do gnoju

Gość dumna posiadaczka
Barbitka 3232 a co robisz zeby go wyeksponowac?? :D

Gość licealista ciekawy
Posiadaczko:D Nie wiedzialem ze dziewczyny tez lubia patrzec na rozporki chłopaków. Kiedys jak zapomnialem zapiac, to taka jedna fryzjerka caly czas mi sie przez ramie przygladala, a widzialem to w lustrze. Potem jak sie okazalo, rozporek byl rozpiety a biale bokserki bylo pewnie widac. No coz tak sie zdarza,