Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna posiadaczka

Jak mozna prowokowac biustem?

Polecane posty

Gość dragon25
pokaz cyce i zrob gałe pała bedzie stała i jescze bedziesz miała zachlapane cyce

Gość brodaczC4
jako facet wtrącam, że nie mam nic przeciwko żeby babki korzystały z pomysłówi ośmielały się nawzajem do eksponowania biustu. A tak ogólnie stara prawda: zakompleksieni czepiają się innych pozytywnie nastawieni nastawiają pozytywnie innych

Gość licealista ciekawy
eee tam nie przejmuj sie innymi, daj fotki swojego biustu, ocenimy:)

Gość Ja mma D 75
i to duże piersi a E/F to chyba namioty jakieś... Sorki ale ... 80 jest dość szeroka w obwodzie więc bardzo szczupła nie jesteś

Dziewczyny serdecznie wam radze zajrzeć na forum biusciastych albo jest jeszcze jakis tam blog który prowadzi specjalistka od dobierania staników:) Tam laseczki które myślały ze maja miseczkę A np okazywały się być posiadaczkami C ;) Tam sa zdjęcia i ciekawe artykuły jak dbac o piersi i w ogóle. Jak sie okazuje mit 75B można włożyć miedzy bajki a 90% kobiet ma źle dobrany stanik. Taki rozmiar F może miec babka która normalnie nosi C bo nic lepiej dopasowanego nie może znaleźć a połowę piersi upycha pod pacha :D

kalinowa panienka to samo pisalam naszej dumnej posiadaczce,niestety zostalam tylko skrytykowana..prawda boli niestety :P

Gość dumna posiadaczka
madziulkaaa1 z ta roznica moja droga ze Ty mi proponowalas stanik z wiekszym obwodem i mniejsza miseczka. Po co mi stanik, ktory bedzie w obwodzie za szeroki? I ma za mala miseczke? jak juz pisalam kilka lat temu mialam taki stanik i nie wrocilabym do niego. kalinowej... chodzi o to, ze czesto ktos nosi za szeroki obwod np. 80 a ma pod biustem np. 74. Wtedy stanowczo lepszym rozmiarem dla takiej osob jest dajmy na to 70. Wiec nie dziw sie ze zostalas skrytykowana, bo glupie rady sa zawsze krytykowane. Uwazaj zeby Tobie biust nie obwisl, dodatkowo jak jestes w ciazy skoro masz takie pojecie na temat obwodow stanikow. Za wszystkie MADRE rady dziekuje:) A na lobby biusciastych warto zajrzec:)

Gość dumna posiadaczka
"Tak naprawde czytając 70f twierdze,iz autorka ma za wysokie mniemanie jezeli chodzi o jej biust.tak naprawde moze sie okazac 75c,na stronie o doborze stanikow są dziewczyny ktore noszą 75A a wg tamtej tabeli powinny nosic 65G." To jest pokazane jak sama sobie przeczysz. Mi chcesz proponowac za duzy obwod choc z powodzeniem mieszcze sie w ten, a zaraz dajesz przyklad jak ktos wlasnie nosil ZA DUZY obwod i dali mu mniejszy. Na sile chcesz mi zmniejszyc miske tylko po co? Ehhh widze ze Ci hormony w tej ciazy szaleja i przez to to wszystko:)

Gość falowaczka
falować!

Gość wysmiewacz idiotek
madziulkaaa1 czy jak ci tam ty jej mowisz zeby sie za nauke wziela? A co ty robilas ze juz w wieku nieskonczonych 18 lat w ciazy bylas? Puszczalo sie chyba nie? I widac teraz zazdroscisz ze ty bedziesz miala obwisle a inne 18tki wciaz jedrne??

Gość wyśmiewaczu -
nie wiesz od czego zachodzi się w ciążę - od kochania a nie puszczania. Od puszczania czasem też. Tyle że częściej rodzą te co kochają (i kochały) a te co puszczały się to w razie kłopotu wiadomo co robią i im współczuję a nie oceniam.

wysmiewacz idiotek no wiesz,ja mam parnera stalego z ktorym mieszkam i akurat planowalismy miec dziecko.A o biust to ja w ciazy dbam,dbalam i bede dbala i uwierz ze wisiec mi nie bedzie,posiadanie dziecka nie wiaze sie z utratą dobrego wyglądu...wystarczy sie tylko troche poswiecic :D a do dumnej posiadaczki ja Ci wiekszego nie doradzalam ale zasugerowalam ze Twoje 70 f wcale nim nie jest.I kalinowa panienka Ci dobrze napisala...dziewczyny z biustem A okazywaly sie posiadaczkami nawet G :P

dumna posidaczka i Twoj login swiadczy tylko o potrzebie pochwalenia się swoimi piersiami a nie o potrzebie doradzenia sie..

madziulka, właśnie chodziło mi o coś innego:) że czasem dziewczyny uporczywie trzymają się małych rozmiarów a maja taki kształt piersi ze lepiej jeżeli noszą większy rozmiar z małym obwodem pod biustem:)Chciałam przez to zauważyć ze ludzie niepotrzebnie rzucaja komety o namiotach bo taki biuscik wcale nie mysi być wielgachny ale najlepiej wygląda np w rozmiarze E:) Dokładnie to pokazują zdjęcia w stanikomanii na zakładce "biust na żywo" Nie chciałam nikogo krytykować tylko pokazać w czym rzecz:) Pozdrawiam

kalinowa panienka...rozumiem ze czasami pewne osoby maja zle dobrany stanik dlatego tez powstaly D,E i wieksze ktore mają mniejszy obwod pod biustem.Tylko nie lubie jak ktos z tego robi wielki powod do tego zeby się chwalic bo to jest wrecz zalosne.Wiele kobiet moze miec biust wiekszy ale nie wchodżą na kafe i nie zakladają tego typu topickow..A jezeli nawet nasza dumna posiadaczka chciala zaczerpnac rady to czemu wybrala akurat forum erotyczne ?

Ja tam staram się patrzeć na takie rzeczy z przymrużeniem oka:) Pełno jest tu ludzi chcących sie dowartościować, obfotografowujących się ze wszystkich stron i czekających na wiwaty.W tym momencie na głównej stronie jest z 7 takich topików:) Skoro ktos sie czuje lepiej prze to? :)

to trza bylo dac fotke i sie zapytac czy komus isie podobaja,a nie pod plaszczykiem tej swojej udawanej ciekawosci oczekiwac wiwatow..ja nigdy nie musialam zadawac tego pytania podobnie jak inne dziewczyny czy to z mniejszym biustem czy tez wiekszym....taka jest natura kobiety: prowokuje samą ssobą i nie potrzebuje do tego specjallnych trikow.

A ta dziewczyna z topiku o lasce dobrej w łóżku:) Klasyk:) Ciesz się madziulka że jesteś jaka jesteś i tyle:) Posiadaczka jest młodziutka jeszcze(chyba gimnazjum) i dopiero odkryje parę prawd:)

Gość dumna posiadaczka
18 lat to nie gimnazjum. To juz 2 liceum. Tak dla informacji gimnazjum konczy sie w wieku 16 lat. Dlaczego dalam to na forum erotycznym? No a gdzie mialam dac? Na dom, ogrod? Czy macierzysntwo i wychowanie dzieci? Co do doboru stanika to moglabym probowac np. 65 H a nie 75 C, ktory nic by mi nie podtrzymywal! Otoz wlasnie kalinowa dobrze napisala ale Ty nie mozesz jakos tego pojac. Co do mojego loginu ktory swiadczy o potrzebie pochwalenia sie -powiedz jaki mam miec login, zeby nie bylo ze sie chwale? A po za tym - tak jestem dumna ze swoich piersi i to moja sprawa. To ze polskie spoleczenstwo jest zakompleksione nie znaczy ze ja tez musze byc taka! Ale wcale sie tu nie chwale bo i po co? Nikt mnie tu nie zna! Sama piszesz ze powstaly duze rozmiary z mniejszym obwodem pod biustem. To dlaczego radzisz mi cos zupelnie innego? Nie przyszlam sie tu doradzac w sprawie stanika, nie o tym ten topic. Co do mojej nauki to sie nie musisz tym interesowac. Widac Ty za wybitna nie bylas skoro piszesz slowa takie jak "trza bylo". Widac wolalas zachodzic w ciaze niz sie uczyc. Twoja sprawa, ale nie krytykuj mnie. Po co mialam dawac fotke? Myslisz ze jakbym chciala sie pochwalic swoimi piersiami to bym tego nie zrobila? Widac nie chcialam i nie dalam. Moja sprawa. Tak po za tym jak Ci cos nie pasuje nie musisz tu zagladac, albo w ogole zniknij z forum erotycznego jak Cie tak wszystko gorszy.

Gość przede wwszystkimm
wyprostowana postawa, zadnego garbienia sie:) I duuuuuzy dekold. Szkoda ze nie jestes ze mna w klasie:(

Gość maraska
baaardzo słusznie poprzedniczka - wyprostowana postawa, pierś wypięta do przodu. W wersji szkolnej, na co dzień o tej porze roku chyba duży dekolt nie zawsze jest ok. Ale żadnych rozpinanych sweterków, żakiecików ukrywających kształt i rozmiar biustu. Zamiast zwykłego w szkole unikania sytuacji "przy tablicy" jak najczęstsze wykorzystywanie ich do zrobienia wrażenia - gesty rąk na wysokości biustu, poprawianie ciuszków w tym rejonie. Wyrafinowanym sposobem jest delikatne otrzepywanie śladów kredy (trzeba je zrobi) z ubrania na biuście.

Gość przede wwszystkimm
Nie poprzedniczka tylko poprzednik :P

Gość pozdroooooo
OJ widze ze takich malutkich zazdrosnic nie brakuje:) Dziewczynki nie ladnie tak krytykowac kolezanke gdy samemu nie ma sie pomyslu na siebie ani biustu godnego uwagi:)

Gość Naszkicowana...
zazdroscic nie musze bo mam podobne piersi,a forum jest od dyskutowania a nie powielania tylko pozytywnych opini : )

Gość eluetka
a ja właśnie zauważyłam jakie na panach robię wrażenie. Biust ani specjalnie wielki ani na wierzchu, w końcu jestem w pracy. Wystarczyła kobinacja dwóch bluzeczek - jedna pod szyję, cienka dopasowana bordowa, druga ta na wierzchu czarna z ooooogromnym dekoltem takim pod biust. Pod spodem czarny mięciutki biustonosz lekko prześwitujący przez bordo bluzeczki w miejscach najbardziej naciągniętych.

Gość A co tu tak cicho

Gość bluzeczka z dekolde i
najlepiej korale korale podczas poruszania ocierają się o siebie i lekko stukają co zwraca uwagę, najlepiej żebyś umieściła je w rowku między piersiami, możesz w rozmowie z chłopakiem bawić się tymi koralami, przesuwać je itp zeby facet chcąc nie chcąc zerknął ci w końcu w dekold